check Bezmaksas piegāde no 110,00 €
check Atgriešana līdz 14 dienām
check Apmaksa pēc 30 dienām
check Vairumtirdzniecība - B2B
Šī produkta tirdzniecība ir pārtraukta.
Preces ID: 491341

Brubeck Unisex bāzes slāņa krekliņš ar īsām piedurknēm grafīts M

19,77 € ieskaitot PVN

Brubeck viendzimuma bāzes slāņa T-krekls ar īsām piedurknēm

Ražotājs:
Ķēdes izmērs:
M

T-krekls ar īsām piedurknēm ir izgatavots, izmantojot bezšuvju tehnoloģiju no plāna, elpojoša trikotāžas materiāla. Pieguļošais trikotāžas audums un 3D struktūra rada gaisa kanālus. Vasarā tie palielina ķermeņa ventilāciju, bet ziemā savāc silto gaisu, lai pasargātu no hipotermijas. Konstrukcija, kuras pamatā ir 3D tīkla modelis, vairākas reizes palielina mitruma savākšanas virsmas laukumu. Viegls, cieši pieguļošs, mīksts trikotāžas audums neierobežo kustības un aizsargā pret sasitumiem. Trikotāžas audumam piemīt antibakteriālas un antialerģiskas īpašības. Visu gadu lietojams izstrādājums, ieteicams dažādām aktivitātēm kā bāzes slānis.

Inovatīvie 3D PRO produkti ir tieši tas, kas nepieciešams skriešanas, riteņbraukšanas vai motobraukšanas entuziastiem. Ultraviegli un plāni izstrādājumi nodrošina pilnīgu kustību brīvību un atbilstošu termoregulāciju intensīvas skriešanas vai citu aktivitāšu laikā augstā temperatūrā.

Trīsdimensiju sieta struktūra nodrošina papildu gaisa kanālus telpā starp ādu un izstrādājumu. Tas ļauj ķermeņa dabiskā siltuma uzsildītajam gaisam uzkrāties starp ādas virsmu un 3DPRO krekliņu un novērš temperatūras pazemināšanos uz ādas. Efektīva aizsardzība pret hipotermiju var paātrināt, piemēram, iesildīšanos pirms intensīvākas aktivitātes.