check Bezmaksas piegāde no 110,00 €
check Atgriešana līdz 14 dienām
check Apmaksa pēc 30 dienām
check Vairumtirdzniecība - B2B
Šī produkta tirdzniecība ir pārtraukta.
Preces ID: 490261

Brubeck unisex velo uzmavas melnas L/XL

11,63 € ieskaitot PVN

Brubeck unisex velosipēdu uzmavas

Ražotājs:
Veids:
Vīriešu
Ķēdes izmērs:
L

Riteņbraukšanas piedurknes izgatavotas, izmantojot bezšuvju tehnoloģiju, ar divslāņu elpojošu adījumu. Pieguļošais trikotāžas audums un 3D struktūra rada gaisa kanālus. Tās nodrošina aizsardzību pret vēju un pazeminātu temperatūru. Iekšējais slānis nodrošina mitruma tūlītēju novadīšanu prom no ādas, saglabājot ādu sausu pat intensīvas fiziskās slodzes laikā. Ārējais slānis ir atbildīgs par siltumizolāciju un optimālas ķermeņa siltuma uzturēšanu. Plāns adījums elkoņu iekšpusē uzlabo ventilāciju un novērš ierobežojumus. Bezspiediena šuves nodrošina, ka piedurkne cieši pieguļ pie rokas un neļauj aukstam gaisam iekļūt zem auduma. Kreisās un labās piedurknes anatomiska konstrukcija. Ieteicams braukšanai ar velosipēdu vēsākās dienās vai laikapstākļu maiņai kā papildinājums apģērbam ar velo krekliem ar īsām piedurknēm.

Inovatīvie 3D PRO krekliņi ir tieši tas, kas nepieciešams skriešanas, riteņbraukšanas vai motobraukšanas entuziastiem. Ultraviegli un plāni izstrādājumi nodrošina pilnīgu kustību brīvību un atbilstošu termoregulāciju intensīvas skriešanas vai citas aktivitātes laikā augstā temperatūrā.

Trīsdimensiju tīklveida struktūra nodrošina papildu gaisa kanālus telpā starp ādu un krekliņu. Tas ļauj ķermeņa dabiskā siltuma uzsildītajam gaisam uzkrāties starp ādas virsmu un 3DPRO krekliņu un novērš temperatūras pazemināšanos uz ādas. Efektīva aizsardzība pret hipotermiju var, piemēram, paātrināt iesildīšanos pirms intensīvākas aktivitātes.