check Bezmaksas piegāde no 110,00 €
check Atgriešana līdz 14 dienām
check Apmaksa pēc 30 dienām
check Vairumtirdzniecība - B2B
Preces ID: 9669

Castrol DOT4 0,25 l pudele bremžu šķidruma - 8586

46,04 € ieskaitot PVN

Castrol DOT4 0,25 l pudele bremžu šķidruma

Ražotājs:
Ražotāja kods:
8586
Garantija:
12
Vispārīgs apraksts
  • Sānu statīvs no itāļu kvalitātes ražotāja Buzetti.Buzetti ražo saskaņā ar sertificētiem Eiropas ražošanas kritērijiem, izmantojot augstākās klases materiālus.Buzetti nav problēmu ar nodilušiem savienojumiem un atgriežamajām atsperēm, kā arī ar krāsas atdalīšanos.

Kvalitātes klase: pārsniedz DOT 3 / DOT 4

Sintētiskais bremžu šķidrums motocikliem.
Castrol motociklu bremžu šķidrums ir pilnībā sintētisks bremžu šķidrums ar augstām īpašībām. Tas ir paredzēts lielām ilgstošām slodzēm divtaktu un četrtaktu motocikliem un motorolleriem. Šim šķidrumam ir ārkārtīgi augsts viršanas punkts, kas atbilst DOT 4 standartam, un tas ir ideāls produkts parastām un augstas veiktspējas motociklu bremžu sistēmām.

Motociklu bremžu šķidrums ir rūpīgi izstrādāts, lai nodrošinātu gaidīto virs vidējā līmeņa aizsardzību visiem bremžu sistēmas komponentiem un blīvēm, tādējādi nodrošinot ilgu un drošu ekspluatāciju.

Castrol motociklu bremžu šķidrums ir ieteicams visu kategoriju motorolleriem un motocikliem, un tas atbilst vairuma motociklu ražotāju prasībām.
Piezīme: šis produkts nav piemērots Harley-Davidson motocikliem, kuriem ieteicams tikai DOT 5 šķidrums uz silikona bāzes.

Piezīmes un priekšrocības:
- Nodrošina lielu izturību pret tvaika svecīšu veidošanos
- Palielina bremzēšanas drošību salīdzinājumā ar parastajiem produktiem
- Aizsargā pret koroziju un nodilumu, ilgā bremžu sistēmas ekspluatācijas laikā.

Sader ar

Šī prece atbilst 1 motocikliem.