check Bezmaksas piegāde no 110,00 €
check Atgriešana līdz 14 dienām
check Apmaksa pēc 30 dienām
check Vairumtirdzniecība - B2B
Preces ID: 12479

Crash pad RENNER Yamaha FZ6/S (04-)

59,93 € ieskaitot PVN

Crash pad RENNER Yamaha FZ6/S (04-)

Ražotājs:
Garantija:
12
Vispārīgs apraksts
  • Trieciena spilventiņi ir slīdņi, kas kritiena laikā aizsargā motora pārsegu, dzinēju un citas motocikla daļas. Tie ir izgatavoti no īpašas inženierijas plastmasas, kas absorbē trieciena enerģiju un bremzē slīdošo motociklu.
  • RENNER crash spilventiņi tiek ražoti ar CNC (ciparu vadības) iekārtām, kas nodrošina ļoti labu virsmas kvalitāti un precizitāti. Mēs piedāvājam komplektus, kas ir gatavi uzstādīšanai uz motocikla bez papildu stiprinājumiem un skrūvēm.
  • Komplektā ietilpst divi slīdņi (izgatavoti no plastmasas), stiprinājumi, kas izgatavoti no alumīnija sakausējuma, anodēti aizsardzībai pret koroziju un krāsoti, un stiprinājuma skrūves. Slīdņi ir melnā krāsā, bet stiprinājumi - sudraba krāsā (dabīgais alumīnijs).
  • Skrūves un vītņu stiprība ir izvēlēta tā, lai neizraisītu vītņu lūzumu vai rāmja saliekšanos uz motocikla pārmērīgas slodzes gadījumā, ko izraisa, piemēram, bīdāmā motocikla uzķeršanās uz apmales. Skrūve saliecas vai lūzt, ja slīdni ietekmē pārmērīgs lieces spēks. Pat ja slīdnis salūzt, tā būtiskā loma ir izpildīta, jo tas izkliedē lielu daļu enerģijas, motociklam atsitoties pret asfaltu.
  • Uzstādīšanas instrukcija ir pievienota.
  • Ražotājs: Renner
  • Renner (agrāk Zipser) produktus mūsu klienti jau labi pazīst. Uzņēmuma perfekti izgatavotie un viegli samontējamie drošības spilventiņi ir guvuši vislielākos panākumus. Ražošana notiek ar ciparu vadības darbgaldiem, kas jau no pirmā acu uzmetiena atšķir Renner produktus no citu ražotāju produktiem.
  • Visiem komplektiem ir pievienotas skaidras montāžas instrukcijas, un tie ir iepakoti estētiskā un praktiskā kastē.
  • Visiem komplektiem ir pieejamas arī rezerves daļas.
  • Izcelsmes valsts - Polija.

Slīdierīši, kas pasargā motora pārsegu, dzinēju un citas motocikla daļas kritiena laikā. Izgatavoti no īpašas inženierijas plastmasas, kas absorbē trieciena enerģiju un bremzē slīdošo motociklu. Izgatavošana ar CNC (datorizēti ciparu vadāmām) iekārtām nodrošina ļoti labu virsmas kvalitāti un precizitāti. Mēs piedāvājam komplektus, kas ir gatavi uzstādīšanai uz motocikla bez papildu stiprinājumiem un skrūvēm.

Komplekts sastāv no diviem uzgaļiem (plastmasas), stiprinājumiem, kas izgatavoti no alumīnija sakausējuma, anodēti aizsardzībai pret koroziju un krāsoti, un montāžas skrūvēm. Uzgaļi ir melnā krāsā, stiprinājumi - sudraba krāsā (dabīgais alumīnijs).

Bultskrūves un vītnes stiprība ir izvēlēta tā, lai pārmērīgas spriedzes gadījumā, ko izraisa, piemēram, motocikla slīdēšana pa apmali u. tml., neizraisītu vītnes lūšanu vai rāmja saliekšanos uz motocikla. Skrūve saliecas vai lūzt, ja slīdni ietekmē pārmērīgs lieces spēks. Pat ja slīdnis salūst, tā būtiskā loma ir izpildīta, jo tas izkliedē lielu daļu enerģijas, motociklam atsitoties pret asfaltu.

Sader ar

Šī prece atbilst 14 motocikliem.