check Bezmaksas piegāde no 110,00 €
check Atgriešana līdz 14 dienām
check Apmaksa pēc 30 dienām
check Vairumtirdzniecība - B2B
Preces ID: 585079

Crash spilventiņi Aero R&G Racing Honda CB 650R 19- melni - CP0483BL

115,44 € ieskaitot PVN

Crash spilventiņi no R&G Racing

Ražotājs:
Ražotāja kods:
CP0483BL
Vispārīgs apraksts
  • R&G ir Lielbritānijas uzņēmums, kas galvenokārt specializējas motociklu aizsardzībā pret sadursmēm. Ļoti ilga un plaša pieredze motociklu sacīkstēs ir ļāvusi radīt nevainojamus produktus. Katra no tiem dizains ir labi pārdomāts, un sastāvdaļas ir izvēlētas tā, lai motocikls avārijas gadījumā netiktu būtiski bojāts un joprojām būtu braucams. Turklāt R&G piedāvā plašu motociklu izdaiļošanas produktu klāstu, lai jūsu motocikls izceltos kā individualitāte. Vienlaikus R&G, būdams viens no tirgus līderiem šajā segmentā, katru gadu savā klāstā ievieš virkni jaunu produktu. Tā tas ir arī šogad
  • 2014. gada sezonā R&G ir kļuvis par oficiālo dzinēja korpusa pārsegu piegādātāju bēdīgi slavenajai BSB (British Superbike). Tas attiecas uz visām klasēm, t. i.,: Superbike, Supersport, Superstock.
  • R&G crash pads (Crash Protectors) - R&G galvenokārt nodarbojas ar dažādu produktu ražošanu, kas paredzēti motocikla aizsardzībai slīdēšanas gadījumā. Šajos produktos ietilpst aizsargplāksnes pret sadursmēm. Pašlaik ražotājs piedāvā vairāk nekā 400 modeļu dažādiem motocikliem, un šis skaits pastāvīgi pieaug. Testos MCN avārijas spilventiņi ir saņēmuši augstu novērtējumu - 97 %. R&G crash spilventiņi nav joks! Ražotājs izmanto augstas kvalitātes skrūves, kas izgatavotas no augstas kvalitātes tērauda, kam ir augsta izturība pret deformāciju trieciena laikā. Tāpēc pēc iespējama kritiena nav problēmu ar atskrūvēšanu un nomaiņu, un stiprinājums uz motocikla paliek neskarts. Turklāt skrūves ir konstruētas tā, lai stiprinājums vienmēr būtu stiprs un nerastos spontānas atslābšanas iespēja. Slīdņi ir izgatavoti no augsta blīvuma, nodilumizturīga neilona ar zemu berzes koeficientu un ļoti mazu svaru. Stiprinājumi vienmēr ir izgatavoti tā, lai slīdnis būtu novietots motocikla visneaizsargātākajā vietā un līdz minimumam samazinātu citu detaļu bojājumu iespēju. Izstrādājums ir daudzkārt testēts, tāpēc tas garantē maksimālu motocikla aizsardzību kritiena laikā.
  • Pašreizējā piedāvājumā ir divu veidu drošības spilventiņi: Classic un Aero.

Sader ar

Šī prece atbilst 5 motocikliem.