check Bezmaksas piegāde no 110,00 €
check Atgriešana līdz 14 dienām
check Apmaksa pēc 30 dienām
check Vairumtirdzniecība - B2B
Preces ID: 513015

Dynatek elektroniskais programmējamais aizdedzes modulis - DD2000-HD1EP

343,87 € ieskaitot PVN

2000-HDE Digitālais PC programmējamais aizdedzes modulis

Ražotāja kods:
DD2000-HD1EP
Vispārīgs apraksts
  • Aizdedzes sistēma, kas ir uzlabota, izmantojot vēlāko modeļu Harleys automašīnu elektronisko aizdedzi, tiek kontrolēta ar mikrodatora palīdzību, kas nodrošina ārkārtīgi precīzu visa aizdedzes procesa kontroli.
  • Tas ļauj braucējiem pielāgot aizdedzes priekšplāna līkni un apgriezienu ierobežotāju konkrētā dzinēja specifiskajām vajadzībām; četras iebūvētas aizdedzes priekšplāna līknes ir piemērotas dzinējiem, sākot no sērijveida līdz ļoti modificētiem, dažādiem ekspluatācijas apstākļiem; četri neatkarīgi apgriezienu ierobežotāji, kurus var izvēlēties no 6000 līdz 7500 apgr./min; un četri neatkarīgi apgriezienu ierobežotāji, kurus var izvēlēties no 6000 līdz 7500 apgr./min.
  • Datora programmējamība ļauj noteikt plaši atvērtas un daļēji atvērtas droseļvārpstas līknes, apgriezienu ierobežojumus, apgriezienus bez slodzes un aizmugurējo cilindru nobīdes.
  • Atsevišķs tahometra izejas kabelis nodrošina tīru tahometra darbību apgriezienu ierobežošanas laikā un vienas aizdedzes režīmā.
  • Vadības moduļa aizmugurē ir diagnostikas LED indikators, kas atvieglo problēmu novēršanu un statisko laika noteikšanu.
  • Ražots ASV.
  • SVARĪGI: Jebkurā elektroniskajā aizdedzināšanā, piemēram, Dyna 2000-HD1 vai Harley rūpnīcas aizdedzināšanā, ir jāizmanto oglekļa šķiedras aizdedzes sveces vadi, lai samazinātu radiofrekvenču traucējumus. Vara vadu izmantošana var izraisīt aizdedzes darbības traucējumus, jo pie aizdedzes svecēm rodas spēcīgs elektriskais troksnis. Harley-Davidson piegādātajam oriģinālajam vadam vajadzētu būt piemērotam.
  • Nav piemērots modeļiem ar degvielas iesmidzināšanu.
  • HDE sistēmas nav saderīgas ar Dyna "S" sistēmām. Jāizmanto tikai HD1/HD2 sistēmas.

Aprīkots ar 7 kontaktu savienotāju; var izmantot ar vienu aizdedzes spoli, kas iedarbina abus cilindrus (dubultā aizdedze), vai ar divām aizdedzes spuldzēm, pa vienai katram cilindram (viena aizdedze); neviena cita aizdedze nav tik elastīga.

Sader ar

Šī prece atbilst 69 motocikliem.