check Bezmaksas piegāde no 110,00 €
check Atgriešana līdz 14 dienām
check Apmaksa pēc 30 dienām
check Vairumtirdzniecība - B2B
Preces ID: 452740

Feuling skrūvju komplekts FXR un EVO - 3068

600,80 € ieskaitot PVN

Produkts pieejams pēc īpaša pasūtījuma. Piegādes laiks var aizkavēties par 21 dienām. Atgriešana nav iespējama.

ARP® 12 punktu stiprinājumu komplekts

Ražotāja kods:
3068
Vispārīgs apraksts
  • Augstas kvalitātes 12 punktu termiski apstrādātas 8740 hroma-molibdēna tērauda skrūves ar melni oksidētu un/vai hromētu apdari atkarībā no izvēles.
  • Precīzi velmētas vītnes nodrošina optimālu savienojumu, novērš aizķeršanos un palielina vienmērīgu griezes momentu.
  • Plašā atloka konstrukcija zem galvas nodrošina vienmērīgu slodzes sadalījumu, kas nodrošina optimālu virsmas blīvējumu un novērš noplūdes.
  • Stiepes izturība ir 170 000 psi; labāka un stiprāka nekā oriģināliekārtu ražotāju un stiprāka nekā 8. klases stiprinājumi.
  • Ražo ARP® pēc precīzām Feuling® specifikācijām.
  • Visos komplektos ietilpst montāžas smērviela moly.
  • Ražots ASV.

FXR/EVO 85-99 : Komplektā ietilpst skrūves un paplāksnes priekšējam labajam rotoram (skrūves NEIEDZĪVO caur spidometru kreisajam rotoram), dakšas skavas, luktura kronšteins, spriedzes regulators, aizmugurējā spārna statņi, augšējie aizmugurējie amortizatori (nepieciešams izurbt lielāku caurumu spārnā), apakšējie aizmugurējie amortizatori, aizmugurējais rotors, aizmugurējais skriemelis/sprocket, aizmugurējās vadības sviras kronšteini, priekšējā stabilizatora stienis, sānu pārsegi (labajā un kreisajā pusē), instrumentu panelis, kāju balsti (labajā un kreisajā pusē), pārnesumu balsts un priekšējās ass uzgrieznis. Montāžai ir pievienota Moly un Loctite pasta.

Sader ar

Šī prece atbilst 46 motocikliem.