check Bezmaksas piegāde no 110,00 €
check Atgriešana līdz 14 dienām
check Apmaksa pēc 30 dienām
check Vairumtirdzniecība - B2B
Preces ID: 654324

JMP 41x575 mm Teleskopa atbalsta caurule uz augšu uz leju

131,18 € ieskaitot PVN

JMP 41x575 mm Teleskopa atbalsta caurule uz augšu uz leju

Ražotājs:
JMP
Vispārīgs apraksts
  • JMP teleskopa balsta caurules ir izgatavotas no speciāla C-Mn mangāna tērauda, kas tām piešķir augstu cietību un lineāru garenvirziena elastību (augsts Junga modulis). Šo materiālu iegūst vienā no labākajām tērauda rūpnīcām Eiropā, kas jau daudzus gadus specializējas piekares cauruļu un citu hidraulisko sistēmu sastāvdaļu ražošanā.
  • Visas JMP teleskopu balstu caurules ir pārklātas ar aptuveni 0,03 mm biezu tehniskā hroma ārējo slāni, lai darba slīdošā virsma būtu gluda, cieta un izturīga pret koroziju, savukārt turpmāka slīpēšana un pulēšana vairākās specializētās iekārtās padara izstrādājumu izturīgu pret skrāpējumiem.
  • Katram izstrādājumam tiek veikta individuāla kvalitātes pārbaude. Tiek pārbaudīti izmēri, galvaniskā pārklājuma kvalitāte, patronu sēžamības kvalitāte un radiālā izliece.
  • Nesējcaurules tiek piegādātas kartona iepakojumā.
  • Ražotājs: JMP
  • JMP (JM Professional) ir specializētu motociklu darbnīcu instrumentu, vispārējas nozīmes instrumentu un motociklu remontam paredzēto rezerves daļu klāsts, kas ir lieliska alternatīva oriģinālajām detaļām.
  • Par to, cik svarīgi ir specializēti darbnīcas instrumenti, ir pārliecinājies ikviens, kurš ir mēģinājis remontēt motociklu, izmantojot lētus tirgus instrumentus. Instrumentu īpašumtiesības un kvalitāte bieži vien nosaka pat mazākā remonta veiksmi. JMP instrumenti ir izgatavoti, izmantojot jaunākās metālapstrādes tehnoloģijas. Daudzi no instrumentiem ir paredzēti ļoti specifiskiem pielietojumiem, galvenokārt dzinēja, degvielas sistēmas un balstiekārtas remontdarbu jomā. JMP līnija pastāvīgi paplašinās, papildinot klāstu ar instrumentiem jauniem risinājumiem, ko izmanto motociklu ražotāji.

Sader ar

Šī prece atbilst 14 motocikliem.