check Bezmaksas piegāde no 110,00 €
check Atgriešana līdz 14 dienām
check Apmaksa pēc 30 dienām
check Vairumtirdzniecība - B2B
Preces ID: 653344

JMP motocikla spogulis melns, labais 1 gab.

71,12 € ieskaitot PVN

JMP motocikla spogulis melns, labais 1 gab.

Ražotājs:
JMP
Vispārīgs apraksts
  • Motocikla atpakaļskata spogulis.
  • JMP spoguļi ir lētāki oriģinālās daļas aizstājēji. To forma, apdare un montāžas metode atbilst rūpnīcas spoguļiem. Tomēr ir iespējams, ka rezerves spoguļi pēc formas vai krāsas nedaudz atšķiras no oriģinālajiem spoguļiem.
  • Lielākā daļa spoguļu ir piešķirti transportlīdzekļiem. Skatiet cilni "Piemērots".
  • Tādu informāciju kā detalizēti izmēri, ražošanā izmantotais materiāls, vītņu diametri un virzieni, montāžas skrūvju attālumi utt. var atrast sadaļā "Tehniskie dati".
  • Lūdzu, ņemiet vērā, ka saskaņā ar spēkā esošajiem tiesību aktiem spoguļiem, kas tiek uzstādīti uz transportlīdzekļiem, kuri pārvietojas pa koplietošanas ceļiem, jābūt ar tipa apstiprinājumu ES teritorijā. Dažiem spoguļiem šī īpašība nav nodrošināta. Tie galvenokārt ir spoguļi, kas paredzēti komerctransporta līdzekļiem vai apvidus transportlīdzekļiem. Informācija par to arī ir atrodama sadaļā "Tehniskie dati".
  • Ražotājs: JMP
  • JMP (JM Professional) ir specializētu motociklu darbnīcu instrumentu, vispārējas nozīmes instrumentu un motociklu remonta daļu klāsts, kas ir lieliska alternatīva oriģinālajām detaļām.
  • Par to, cik svarīgi ir specializēti darbnīcas instrumenti, ir pārliecinājies ikviens, kurš ir mēģinājis remontēt motociklu, izmantojot lētus tirgus instrumentus. Instrumentu īpašumtiesības un kvalitāte bieži vien nosaka pat mazākā remonta veiksmi. JMP instrumenti ir izgatavoti, izmantojot jaunākās metālapstrādes tehnoloģijas. Daudzi no instrumentiem ir paredzēti ļoti specifiskiem pielietojumiem, galvenokārt dzinēja, degvielas sistēmas un balstiekārtas remontdarbu jomā. JMP līnija pastāvīgi paplašinās, papildinot klāstu ar instrumentiem jauniem risinājumiem, ko izmanto motociklu ražotāji.

Sader ar

Šī prece atbilst 16 motocikliem.