check Bezmaksas piegāde no 110,00 €
check Atgriešana līdz 14 dienām
check Apmaksa pēc 30 dienām
check Vairumtirdzniecība - B2B
Preces ID: 586283

Numura zīmes turētājs R&G Racing melns - LP0108BK

157,98 € ieskaitot PVN

Numura zīmes stiprinājums no R&G Racing

Ražotāja kods:
LP0108BK
Vispārīgs apraksts
  • R&G ir Lielbritānijas uzņēmums, kas galvenokārt specializējas motociklu aizsardzībā pret sadursmēm. Ļoti ilga un plaša pieredze motociklu sacīkstēs ir ļāvusi radīt nevainojamus produktus. Katra no tiem dizains ir labi pārdomāts, un sastāvdaļas ir izvēlētas tā, lai trieciena gadījumā motocikls netiktu būtiski bojāts un joprojām būtu braucams. Turklāt R&G piedāvā plašu motociklu izdaiļošanas produktu klāstu, lai jūsu motocikls izceltos kā personība. Vienlaikus R&G, būdams viens no tirgus līderiem šajā segmentā, katru gadu savā klāstā ievieš virkni jaunu produktu. Tā tas ir arī šogad
  • 2014. gada sezonā R&G ir kļuvis par oficiālo dzinēja korpusa pārsegu piegādātāju bēdīgi slavenajai BSB (British Superbike). Tas attiecas uz visām klasēm, t. i.,: Superbike, Supersport, Superstock.
  • Numurzīmes stiprinājumi (Tail Tidy) - atzinīgi novērtējuši daudzi ārvalstu motociklu žurnāli (Performance Bikes, Fast Bikes, SuperBike Magazine un MCN). Izstrādāts, lai aizstātu lielos, rūpnieciskos, neglītos plastmasas numura zīmes turētājus un vizuāli uzlabotu mūsdienu motociklu līnijas. Tam ir visi nepieciešamie montāžas caurumi, un tas ir komplektā ar numura zīmes apgaismojumu.

Sader ar

Šī prece atbilst 22 motocikliem.

KTM