check Bezmaksas piegāde no 110,00 €
check Atgriešana līdz 14 dienām
check Apmaksa pēc 30 dienām
check Vairumtirdzniecība - B2B
Preces ID: 650546

Piedziņas ķēde RK 428XSO/136 XW-Ring G&B atvērta ar aizdari - GB428XSO-136-CL

- 15%

84,86 € ieskaitot PVN Regulārā cena  99,84 €

Zemākā cena pēdējo 30 dienu laikā pirms samazinājuma: 99,84 €

Piedziņas ķēde RK 428XSO/136 XW-Ring G&B atvērta ar aizdari

Ražotājs:
RK
Ražotāja kods:
GB428XSO-136-CL
Ķēdes izmērs:
428
Posmu skaits:
136
Savienojošā posma tips:
zapinka
Tips:
otwarty
Vispārīgs apraksts
  • RK motociklu piedziņas ķēdes ražo viens no Japānas ievērojamākajiem ķēžu ražotājiem RK Takasago Chain, kura izstrādājumi daudzos gadījumos nonāk Japānā ražotu motociklu pirmajās montāžas vietās. RK ķēdes izmanto arī daudzas sacīkšu komandas Moto GP, Dakāras un daudzās citās sacensībās.
  • RK XSO/XSOZ1:
  • Šis ir uzlabots X gredzena blīvējums, kas ir O-veida gredzena blīvējuma evolūcija. RK ir šī risinājuma izgudrotājs. X gredzena blīvējums garantē pagarinātu ķēdes kalpošanas laiku, jo smērviela ir ievietota četros rezervuāros starp X gredzena sprauslām. Salīdzinot ar ķēdes gredzenu blīvējumu, kalpošanas laiks ir par 30 % ilgāks. XSO/XSOZ1 sērijas ķēdes ir pieejamas dažādās apdares krāsās. Ķēdes ir paredzētas motocikliem.
  • Sīkāku specifikāciju skatīt cilnē "Tehniskie dati".
  • Ražotājs: RK-Japan
  • RK Japan Co., Ltd. ir viens no lielākajiem motociklu uzņēmumiem pasaulē. Uzņēmums Takasgo Chain Co. Ltd. gadu gaitā ir kļuvusi par pasaulē vadošo motociklu ķēžu un riteņu disku ražotāju. Uzņēmumam ir arī senāka vēsture, kas aizsākās pagājušā gadsimta 30. gados. Ražošana notiek Japānā, Malaizijā un ASV. Mūsu sortimentā ietilpst motociklu piedziņas ķēdes.

Sader ar

Šī prece atbilst 127 motocikliem.

SFM
SWM