check Bezmaksas piegāde no 110,00 €
check Atgriešana līdz 14 dienām
check Apmaksa pēc 30 dienām
check Vairumtirdzniecība - B2B
Preces ID: 2744576

RFX Pro 2.0 F7 28.6mm stūres pārsegs melns Mcgrath - FXHB7000799BK

92,11 € ieskaitot PVN

RFX Pro F7 konusveida stienis 28,6 mm (melns) Mcgrath / - KTM

Ražotājs:
RFX
Ražotāja kods:
FXHB7000799BK
Vispārīgs apraksts
  • RFX Pro sērijas F7 konusveida stieņi ir izstrādāti un pārbaudīti atbilstoši visaugstākajiem standartiem.
  • F7 konusveida stieņi ir izgatavoti no 7075-T6 alumīnija, un tiem ir OTE (Oversize Taper Extension), kas nodrošina izcilu izturību un izturību pret triecieniem, savukārt Engineered Flex Technology (EFT) un PDC (Progressive Damping Control) palīdz nodrošināt pietiekamu elastību un samazina mašīnas vibrāciju, lai palīdzētu novērst braucēja nogurumu.
  • OTE ir palielinātas izmēra centrālās daļas pagarinājums (28,6 mm). Lielgabarīta sekcijas palielināšana ārpus stūres gala līkuma palielina stūres vājākās daļas izturību, un 4 mm sieniņu biezums, kas saglabājas nemainīgs arī ārpus līkumiem, nodrošina, ka F7 Taper Bar ir viena no vieglākajām un vienlaikus izturīgākajām stūres daļām tirgū.
  • EFT ir izstrādāts tā, lai nodrošinātu nelielu stūres elastību. Rūpīgi izvēlēts 4 mm iekšējās sienas biezums stūres pacēluma un konusveida stūres zonās palīdz mazināt lielu triecienu triecienu ietekmi, vienlaikus nodrošinot braucējam maksimālu priekšējās daļas sajūtu līkumos.
  • PDC ir izveidots, izmantojot lielāku sienu biezumu 5 mm stūres satveršanas zonā, kas aprēķināts, lai līdzsvarotu un slāpētu stūres rata vibrācijas ietekmi. Principā tas ir līdzīgs sporta motociklos izmantotajiem stūres atsvariem, taču ir īpaši izstrādāts un testēts, lai ņemtu vērā mūsdienu 4taktu augstas veiktspējas motokrosa motociklu radīto vibrāciju diapazonu.
  • Funkcijas:
  • - Izgatavots no 7075 lidmašīnas alumīnija- termiski apstrādāts T6, lai palielinātu stiepes izturību- apstrādāts ar strūklas strūklu, lai novērstu virsmas plaisāšanu un pagarinātu stūres darbmūžu- Oversize Taper Extension (OTE) palīdz samazināt trieciena bojājumus- Engineered Flex Technology (EFT) palīdz samazināt braucēja nogurumu- Progressive Damping Control (PDC) palīdz samazināt mašīnas vibrāciju- rievota roktura zona, lai novērstu roktura slīdēšanu iamp; Pulēta droseles zona gludākai droseles darbībai- Lāzera izcirsts izlīdzināšanas režģis ideālai konfigurācijai- Anodēta krāsa, lai novērstu koroziju- Komplektā ietilpst augsta blīvuma putu spilventiņš ar izturīgu PVC pārklājumu- Pieejami dažādi izliekumi, kas piemēroti lielākajai daļai braucēju

Citi nopirka arī