check Bezmaksas piegāde no 110,00 €
check Atgriešana līdz 14 dienām
check Apmaksa pēc 30 dienām
check Vairumtirdzniecība - B2B
Preces ID: 588532

R&G Racing Honda CRF 1000L Africa Twin priekšējās piekares slīdņi melni - FP0181BK

52,98 € ieskaitot PVN

R&G Racing priekšējās balstiekārtas slīdņi

Ražotājs:
Ražotāja kods:
FP0181BK
Vispārīgs apraksts
  • R&G ir Lielbritānijas uzņēmums, kas galvenokārt specializējas motociklu aizsardzībā pret sadursmēm. Ļoti ilga un plaša pieredze motociklu sacīkstēs ir ļāvusi radīt nevainojamus produktus. Katra no tiem dizains ir labi pārdomāts, un sastāvdaļas ir izvēlētas tā, lai motocikls avārijas gadījumā netiktu būtiski bojāts un joprojām būtu braucams. Turklāt R&G piedāvā plašu motociklu izdaiļošanas produktu klāstu, lai jūsu motocikls izceltos kā individualitāte. Vienlaikus R&G, būdams viens no tirgus līderiem šajā segmentā, katru gadu savā klāstā ievieš virkni jaunu produktu. Tā tas ir arī šogad. Iepazīstieties ar pilnu motociklu produktu pieteikumu sarakstu
  • MV Agusta Rivale, KTM Super Duke R 1290, Ducati 898 Panigale, Yamaha MT09
  • R&G ir kļuvis par oficiālo dzinēja pārsegu (motora korpusa vāka) piegādātāju bēdīgi slavenajām BSB (British Superbike) 2014. gada sezonai. Tas attiecas uz visām klasēm, t. i.,: Superbike, Supersport, Superstock.
  • Dakšu aizsargi ir R&G slīdņi, kas izgatavoti no augsta blīvuma neilona. Tie ideāli aizsargā motocikla priekšējo balstiekārtu no bojājumiem kritiena laikā. Tas ir vēl viens papildinājums aizsargspilvenu komplektam. Komplektā ir visas sastāvdaļas, kas nepieciešamas uzstādīšanai uz konkrēta motocikla modeļa.

Sader ar

Šī prece atbilst 14 motocikliem.