check Bezmaksas piegāde no 110,00 €
check Atgriešana līdz 14 dienām
check Apmaksa pēc 30 dienām
check Vairumtirdzniecība - B2B
Šī produkta tirdzniecība ir pārtraukta.
Preces ID: 489201

Sieviešu krekliņš bez piedurknēm Brubeck Comfort Wool miesas krāsas S

19,66 € ieskaitot PVN

Sieviešu krekliņš bez piedurknēm Brubeck Comfort Wool

Ražotājs:
Ķēdes izmērs:
S

Sieviešu topi vienmēr ir modē, jo tie ir daudzpusīgi un saderīgi ar daudziem stiliem. Sieviešu T-krekls bez siksniņām no merino vilnas nodrošinās jūsu komfortu jebkurā situācijā neatkarīgi no dienas ritma. Jums priekšā ir svarīga biznesa tikšanās un vēlaties justies pārliecinoši? Vai arī vēlaties izskatīties labi un pievilcīgi vakara randiņā? Mēs piedāvājam jums mūsu merino kreklu bez piedurknēm no Comfort Wool kolekcijas, kas atbildīs jūsu prasībām pēc komforta un funkcionalitātes.

Merino vilnas dabiskās īpašības, kas tiek novērtētas visā pasaulē, ir maigums un mīkstums, kā arī termoregulācija. Merino vilnas šķiedra ir trīs reizes plānāka par cilvēka matiem un, saskaroties ar ādu, lokās, tāpēc merino nesaskrāpē un negrauž. Tā neuzņem nepatīkamu aromātu. Sieviešu merino elastīgais T-krekls ir izgatavots no funkcionālo šķiedru un vilnas kombinācijas, kā rezultātā ir izveidots trikotāžas audums ar divu slāņu struktūru. Tā rezultātā mitrums, kas rodas aktivitātes vai stresa situācijas laikā, tiek efektīvi novadīts prom no ādas uz tās virsmu, saglabājot svaiguma un sausuma sajūtu. Bezšuvju konstrukcija novērš sasitumus un kairinājumu neatkarīgi no aktivitātes. T-krekls ir elastīgs un pielāgosies jūsu silueta formai, uzsverot jūsu sievišķību.

Brubeck merino krekliņš bez siksniņām būs piemērots jūsu stilam. Tas ir ideāli piemērots ikdienas, jaunības vai sportiskam stilam. T-krekls ir pieejams baltā, melnā, krēmkrāsas un ēnu krāsā. Klasiskās krāsas sniedz plašas iespējas. Kolekcijā Comfort Wool jūs atradīsiet arī vilnas personīgo apakšveļu un sieviešu kreklus ar garām piedurknēm vēsākām dienām.