check Bezmaksas piegāde no 110,00 €
check Atgriešana līdz 14 dienām
check Apmaksa pēc 30 dienām
check Vairumtirdzniecība - B2B
Preces ID: 539993

Starting Line Products MTX 68g sajūga atsvaru komplekts - 40-95

211,53 € ieskaitot PVN

Svaru komplekts MTX™ sajūgam

Ražotāja kods:
40-95
Vispārīgs apraksts
  • SLP MTX™ sajūga atsvari ir īpaši izstrādāti, lai izmantotu mūsdienu dzinēju jaudu ar augstu griezes momentu. To unikālā smagā papēža konstrukcija un īpašais svara profils nodrošina ievērojami lielāku pārslēgšanas jaudu, kā rezultātā uzlabojas paātrinājums un palielinās maksimālais ātrums.
  • Unikālā konstrukcija ļauj ļoti ātri pārslēgt atpakaļgaitas pārnesumus.
  • Regulējami, pievienojot svaru ar kniedēm (līdz 6 gramiem uz vienu svaru), šie atsvari nodrošina iespēju precīzi pielāgoties konkrētai kombinācijai. Lietojot šos atsvarus, iesakām pārbaudīt piedziņas siksnas sānu gājienu, lai nodrošinātu pareizu oriģināliekārtas regulējumu.
  • Atsvaru komplekti tiek pārdoti trīs komplektos, un tajos ietilpst (6) 1 grama alumīnija kniedes, (6) 2 gramu tērauda kniedes un (6) 3 gramu tērauda kniedes. Kniedes ir precīzi apstrādātas, lai panāktu īpašas svara pielaides.
  • Lai izvēlētos pareizo SLP MTX™ atsvaru, pieskaitiet 4 gramus pie pašlaik izmantotā atsvara, lai izvēlētos pareizo SLP MTX™ atsvaru (piem: ja pašlaik izmantojat 64 gramu Arctic Cat atsvaru, jums jāizmanto 68 gramu MTX™ atsvars).