check Bezmaksas piegāde no 110,00 €
check Atgriešana līdz 14 dienām
check Apmaksa pēc 30 dienām
check Vairumtirdzniecība - B2B
Šī produkta tirdzniecība ir pārtraukta.
Preces ID: 490658

Vīriešu bokseršorti Brubeck Comfort Cotton pelēki XL

7,85 € ieskaitot PVN

Vīriešu bokseru šorti Brubeck Comfort Cotton

Ražotājs:
Ķēdes izmērs:
XL

Vīriešu bokseru šorti ir paredzēti aktīviem vīriešiem ikdienas lietošanai. Apakšveļa ir izgatavota, izmantojot bezšuvju tehnoloģiju. Perfekti piegulošas ķermenim, izceļot siluetu. Aizsargā ādu no sasitumiem. Elpojošas kokvilnas un sintētisko šķiedru sastāvs ilgstoši saglabā ādu sausu un svaigu. Apakšveļa ir antialerģiska, ātri žūst un to nav nepieciešams gludināt.

Uzlabotais anatomiskais piegriezums kombinācijā ar BRUBECK Air Jet dziju sniedz lielāku komforta sajūtu un lieliski pielāgojas ķermenim, izceļot siluetu. Apakšveļa uzvedas kā otra āda. Mīkstais un maigais apģērbs pasargā no sasitumiem, un apdare ar bezspiediena trikotāžas ribām palīdz atbrīvoties pat no mazākā diskomforta lietošanas laikā. Augstākās kvalitātes kokvilnas sastāvs ar BRUBECK Air Jet dziju ar jaunām, unikālām īpašībām saglabā ādu sausu un svaigu ilgu laiku, jo mitruma novadīšana no ķermeņa virsmas ir vēl efektīvāka. Apakšveļa žūst ļoti ātri, un to nav nepieciešams gludināt.

BRUBECK kolekcija COMFORT COTTON ir ķermenim draudzīga funkcionāla kokvilnas apakšveļa, kas ir apģērba pamats ikdienas aktivitātēm, nodrošinot aizsardzību un komfortu visa gada garumā.