check Bezmaksas piegāde no 110,00 €
check Atgriešana līdz 14 dienām
check Apmaksa pēc 30 dienām
check Vairumtirdzniecība - B2B
Šī produkta tirdzniecība ir pārtraukta.
Preces ID: 491305

Vīriešu bokseru bikses Brubeck Comfort Wool melnas L

12,79 € ieskaitot PVN

Vīriešu bokseru šorti Brubeck Comfort Wool

Ražotājs:
Ķēdes izmērs:
L

Vīriešu COMFORT WOOL bokseršorti ir augstākās kvalitātes ikdienas apakšveļa aktīviem un unikāliem klientiem. Ārējam slānim izmantota mīksta, ļoti smalka un maiga 100% merino aitas vilna. Pateicoties vilnas augstajai elastībai, apakšveļa nemuļķojas un neizspiež. Tā lieliski pielāgojas ķermenim, sniedzot lielu brīvību turpmāko apģērba slāņu izvēlē. Dabisko šķiedru kombinācija ar poliamīda šķiedrām un divslāņu bezšuvju konstrukcijas izmantošana ir ļāvusi panākt izcilas termoregulācijas īpašības, vienlaikus saglabājot maksimālu komfortu. Apakšveļa efektīvi palīdz uzturēt nemainīgu ķermeņa temperatūru, pasargājot ķermeni no hipotermijas un pārkaršanas. Izstrādājums ir dermatoloģiski pārbaudīts - tas nekaitina un neizraisa alerģiju.

Dabiskās vilnas šķiedru kombinācija ar poliamīda šķiedrām un divslāņu bezšuvju konstrukcijas izmantošana ir nodrošinājusi izcilas termoregulācijas īpašības un maksimālu komfortu. Izstrādājums nodrošina ātrāku mitruma uzsūkšanos, ievērojami palielina termisko komfortu un efektīvi palīdz uzturēt nemainīgu ķermeņa temperatūru. Tas pasargā ķermeni no pārāk lielas atdzišanas un pārkaršanas. Izstrādājums ir dermatoloģiski testēts - tas nekaitina un neizraisa alerģiju, kā arī ir piemērots alerģiju slimniekiem. Merino vilnai piemīt papildu veselību veicinošas īpašības: tās šķiedru mikromasāža palīdz uzlabot asins plūsmu šūnās, kas uzlabo asinsriti, un pozitīvo jonu neitralizācija labvēlīgi un nomierinoši iedarbojas uz nervu sistēmu. Augsto tehnoloģiju izstrādājums ir izgatavots, pievēršot uzmanību vissīkāko detaļu kvalitātei, pateicoties tam, ka tas ir 100% ražots Eiropas Savienībā.

BRUBECK kolekcija COMFORT WOOL ir ķermenim draudzīga vilnas apakšveļa, kas ir apģērba pamats ikdienas aktivitātēm. Tā nodrošina aizsardzību un komfortu visa gada garumā, izmantojot vislabāko izejvielu, ko radījusi pati daba, - Austrālijas merino vilnu.