check Bezmaksas piegāde no 110,00 €
check Atgriešana līdz 14 dienām
check Apmaksa pēc 30 dienām
check Vairumtirdzniecība - B2B
Preces ID: 646386

YSS priekšējās balstiekārtas progresīvās atsperes - PR305I080-135S450X

144,38 € ieskaitot PVN

Produkts pieejams pēc īpaša pasūtījuma. Piegādes laiks var aizkavēties par 7 dienām. Atgriešana nav iespējama.

YSS priekšējās balstiekārtas progresīvās atsperes

Ražotāja kods:
PR305I080-135S450X
Vispārīgs apraksts
  • Visaugstākās kvalitātes produkts no atzīta ražotāja.
  • Komplektā ietilpst 2 progresīvo atsperu gabali. Progresīvās atsperes ir lielisks lineāro atsperu aizstājējs. Tās ir piemērotas gan vecākiem, gan pavisam jauniem motocikliem. Atsperes ir izgatavotas no augstas kvalitātes silīcija tērauda. Turklāt atsperes ir pulētas visā garumā, lai uzlabotu eļļas plūsmu.
  • Priekšējās balstiekārtas atsperes ir apstiprināts produkts! Homoloģizācijas sertifikāts ir atrodams sadaļā "Pielikumi". Pēc atsperu uzstādīšanas izdrukājiet sertifikātu un uzglabājiet to drošā vietā. Sertifikātu nav nepieciešams pārvadāt kopā ar transportlīdzekļa dokumentiem. Sertifikātu uzrāda pēc skaidra diagnostiķa pieprasījuma.
  • Atsperes ir paredzētas motocikliem.
  • Ražotājs: YSS
  • Ražotne dibināta 1983. gadā Taizemē. Mūsdienās Y.S.S. Company Limited ir viens no lielākajiem un visstraujāk augošajiem motociklu balstiekārtu sastāvdaļu ražotājiem pasaulē ar pārstāvniecībām Eiropā, Amerikā, Austrālijā un Japānā. Jāatzīmē, ka Y.S.S. ražo arī mazāku un vecāku motociklu un motorolleru balstiekārtas. Uzņēmumam ir visi sertifikāti, kas apliecina produkta augsto kvalitāti un visu ražošanas procesu, tostarp katra (!) produkta, kas atstāj ražotni, kvalitātes kontroli.
  • Mūsu produktu klāstā ir aizmugurējie amortizatori vairumam motociklu marku, priekšējās piekares komponenti un stūres amortizatori.

Sader ar

Šī prece atbilst 2 motocikliem.