check Bezmaksas piegāde no 110,00 €
check Atgriešana līdz 14 dienām
check Apmaksa pēc 30 dienām
check Vairumtirdzniecība - B2B
Preces ID: 645357

YSS stūres amortizators 90 mm sarkans A-veida skava - EG188-090C-01-5

222,53 € ieskaitot PVN

Produkts pieejams pēc īpaša pasūtījuma. Piegādes laiks var aizkavēties par 7 dienām. Atgriešana nav iespējama.

YSS stūres amortizators 90 mm sarkans A-veida skava

Ražotāja kods:
EG188-090C-01-5
Vispārīgs apraksts
  • Stūres amortizators neitralizē pašizraisīto "shimmy" fenomenu, t. i., bīstamo rezonanses efektu, ko rada stūres rata vibrācijas, kas no priekšējā riteņa vilces tiek pārnestas uz visu velosipēda priekšējo balstiekārtu. Tas galvenokārt rodas pie lieliem transportlīdzekļa ātrumiem un var izraisīt negadījumus, jo amatierim to ir ārkārtīgi grūti vai pat neiespējami kontrolēt.
  • Pareizi uzstādīta un motocikla modelim piemērota stūres amortizatora un tā montāžas komplekta izmantošana efektīvi novērš iepriekš minētās parādības.
  • Tā kā amortizatora montāža ir diezgan sarežģīta un to nepieciešams precīzi noregulēt, iesakām montāžas darbus veikt specializētā motociklu darbnīcā ar atbilstošu kvalifikāciju, instrumentiem un pieredzi.
  • Ražotājs: YSS
  • Ražotne dibināta 1983. gadā Taizemē. Mūsdienās Y.S.S. Company Limited ir viens no lielākajiem un visstraujāk augošajiem motociklu balstiekārtu komponentu ražotājiem pasaulē ar pārstāvniecībām Eiropā, Amerikā, Austrālijā un Japānā. Jāatzīmē, ka Y.S.S. ražo arī mazāku un vecāku motociklu un motorolleru balstiekārtas. Uzņēmumam ir visi sertifikāti, kas apliecina produkta augsto kvalitāti un visu ražošanas procesu, tostarp katra (!) produkta, kas atstāj ražotni, kvalitātes kontroli.
  • Mūsu produktu klāstā ir aizmugurējie amortizatori vairumam motociklu marku, priekšējās piekares komponenti un stūres amortizatori.