check Bezmaksas piegāde no 110,00 €
check Atgriešana līdz 14 dienām
check Apmaksa pēc 30 dienām
check Vairumtirdzniecība - B2B
Šī produkta tirdzniecība ir pārtraukta.
Preces ID: 491208

Zēnu apakšbikses Brubeck Comfort Cotton Junior blue indigo 116/122

4,88 € ieskaitot PVN

Zēnu apakšbikses Brubeck Comfort Cotton Junior

Ražotājs:
Ķēdes izmērs:
116/122

Comfort Cotton Junior zēnu biksītes ir izgatavotas, izmantojot bezšuvju tehnoloģiju, no divslāņu, elpojoša trikotāžas. Apģērbs lieliski pielāgojas ķermenim un pasargā ādu no sasitumiem. Lai nodrošinātu maksimālu komfortu lietošanas laikā, apģērbā prasmīgi apvienota patīkama pieskārienam kokvilna un sintētiskās šķiedras. Šis sastāvs palīdz samazināt svīšanas risku. Apakšveļa ir antialerģiska, ātri žūst un to nav nepieciešams gludināt. Tā ir ideāli piemērota ikdienas lietošanai visa gada garumā.

Uzlabotais anatomiskais piegriezums apvienojumā ar BRUBECK Air Jet dziju sniedz lielāku komforta sajūtu un lieliski pielāgojas ķermenim, izceļot siluetu. Apakšveļa uzvedas kā otra āda. Mīkstais un maigais apģērbs pasargā no sasitumiem, un apdare ar bezspiediena trikotāžas ribām palīdz atbrīvoties pat no mazākā diskomforta lietošanas laikā. Augstākās kvalitātes kokvilnas sastāvs ar BRUBECK Air Jet dziju ar jaunām, unikālām īpašībām ilgstoši saglabā ādu sausu un svaigu, jo mitruma novadīšana no ķermeņa virsmas ir vēl efektīvāka. Apakšveļa žūst ļoti ātri, un to nav nepieciešams gludināt.

BRUBECK kolekcija COMFORT COTTON ir ķermenim draudzīga funkcionāla kokvilnas apakšveļa, kas ir apģērba pamats ikdienas aktivitātēm, nodrošinot aizsardzību un komfortu visa gada garumā.