check Bezmaksas piegāde no 110,00 €
check Atgriešana līdz 14 dienām
check Apmaksa pēc 30 dienām
check Vairumtirdzniecība - B2B
Preces ID: 2982204

2T Mannol 7201 2-TAKT Snowpower 208L motoreļļa - MN7201-DR

1 138,57 € ieskaitot PVN

2T Mannol 7201 2-TAKT Snowpower motoreļļa

Ražotājs:
Ražotāja kods:
MN7201-DR
Viskozitāte:
cits
Tips:
2T
Mērķis:
cits
Tilpums:
208
Tilpums:
208 l

Unikāla sintētiska motoreļļa divtaktu gaisa un šķidruma dzesēšanas dzinējiem, kas darbojas zemās temperatūrās, ar dažādām degvielas un eļļas sajaukšanas (ievadīšanas) sistēmām (ar atsevišķu eļļas padevi un degvielas un eļļas maisījuma eļļošanu). Tā ir izstrādāta saskaņā ar stingrākām prasībām, kas attiecas uz pēdējās paaudzes dzinējiem. Tā ir paredzēta sniega motociklu, apvidus komunālo transportlīdzekļu, kvadraciklu, motorolleru un citu zemās temperatūrās darbināmu apvidus transportlīdzekļu divtaktu dzinējiem, kuriem nepieciešama API TC+ vai JASO FD eļļa.
Ievērojiet dzinēju ražotāju ieteikto degvielas/eļļas maisījuma attiecību. Ja tas nav pieejams, ieteicamā attiecība ir 1:50.
Ievērojiet ražotāja ieteikumus, kas norādīti aprīkojuma rokasgrāmatā! Tas ir iekrāsots sarkanā krāsā, lai vizuāli pārbaudītu eļļas daudzumu maisījumā.

Vispārīgs apraksts
  • īpaša eļļas formula nodrošina pilnīgu sadegšanu un novērš priekšlaicīgu aizdegšanos.
  • nodrošina drošu auksto iedarbināšanu, pateicoties zemajai sasalšanas temperatūrai (-30 °C).
  • modernā piedevu pakete un sintētiskā bāze nodrošina stabilu dzinēja darbību visos ekspluatācijas apstākļos, tostarp augstā darba temperatūrā un slodzēs, novērš oglekļa un lakas veidošanos uz virzuļiem, svecēm, sadegšanas kameras sieniņām, vārstiem un sprauslām, novērš virzuļu gredzenu aizķeršanos, kas paildzina dzinēja kalpošanas laiku
  • bezdūmu sadegšana
  • īpašas bezpelnu mazgāšanas līdzekļa sastāvdaļas uztur dzinēja detaļu lielisku tīrību.
  • satur ogļūdeņražu sajaukšanas aģentu, kas atvieglo stabila degvielas un eļļas maisījuma tūlītēju veidošanos aukstā laikā. Uzreiz veido ļoti stabilu maisījumu ar visu veidu degvielu. Sajaucas pats par sevi
  • ir izcilas pretkorozijas, pret nodiluma un berzes īpašības, tādējādi pagarinot dzinēja kalpošanas laiku.
  • iztur sportiskas slodzes

Skatīt Sintētiskās

Skatīt vairāk →