check Bezmaksas piegāde no 110,00 €
check Atgriešana līdz 14 dienām
check Apmaksa pēc 30 dienām
check Vairumtirdzniecība - B2B
Preces ID: 2982228

Dzinēja eļļa 2T Mannol 7205 2-TAKT UNIVERSAL 10L - MN7205-60

303,85 € ieskaitot PVN

Motoreļļa 2T Mannol 7205 2-TAKT UNIVERSAL

Ražotājs:
Ražotāja kods:
MN7205-60
Viskozitāte:
cits
Tips:
2T
Mērķis:
cits
Tilpums:
60
Tilpums:
60 l

Daudzfunkcionāla, augstas kvalitātes minerālu bāzes eļļa moderniem augstas slodzes un ātrgaitas gaisa dzesēšanas divtaktu dzinējiem. Piemērota iepriekš sajauktai eļļošanai un automātiskai sajaukšanai dzinēja ieplūdes atverē.
Tā ir paredzēta visu veidu divtaktu dzinējiem: motocikliem, mopēdiem, motorolleriem, motorolleriem un citiem divriteņu transportlīdzekļiem ar nepieciešamo API TC un JASO FB eļļu. Ievērojiet dzinēja ražotāja ieteikto degvielas un eļļas maisījuma attiecību. Ja tā nav - ieteicamā attiecība ir 1:50. Ievērojiet ražotāja ieteikumus motora rokasgrāmatā! Tas ir iekrāsots zaļā krāsā, lai vizuāli pārbaudītu eļļas daudzumu maisījumā.

Vispārīgs apraksts
  • modernā piedevu pakete un sintētiskā īpaši attīrīta bāze nodrošina stabilu dzinēja darbību visos ekspluatācijas apstākļos, tostarp augstā temperatūrā un slodzēs, novērš oglekļa nogulšņu, lakas un kvēpu veidošanos uz sadegšanas kameras sieniņām, virzuļiem, svecēm, vārstiem, izplūdes kolektora un izplūdes caurules novērš virzuļu gredzenu saķeršanos un aizķeršanos, tādējādi paildzinot dzinēja kalpošanas laiku.
  • īpašs eļļas sastāvs nodrošina bezdūmu sadegšanu un novērš priekšlaicīgu aizdegšanos.
  • īpašas mazgāšanas līdzekļu sastāvdaļas nodrošina dzinēja detaļu tīrību
  • nekavējoties veido ļoti stabilu maisījumu ar visu veidu degvielu pat pie zemām temperatūrām
  • tai piemīt izcilas korozijas, nodiluma un pretviltošanas īpašības, tā novērš cilindru sieniņu nodilumu un skrāpējumus pat pie ārkārtējām slodzēm