check Bezmaksas piegāde no 110,00 €
check Atgriešana līdz 14 dienām
check Apmaksa pēc 30 dienām
check Vairumtirdzniecība - B2B
Preces ID: 2982274

Dzinēja eļļa Mannol 7409 SAE 40 10L - MN7409-4

22,96 € ieskaitot PVN

Dzinēja eļļa Mannol 7409 SAE 40

Ražotājs:
Ražotāja kods:
MN7409-4
Viskozitāte:
cits
Tips:
4T
Mērķis:
smagie kravas automobiļi
Tilpums:
4
Tilpums:
4 l

Augstas veiktspējas viensezonas minerālā motoreļļa lielas noslodzes dīzeļdzinējiem ar un bez turbokompresora, kas darbojas smagos apstākļos pie apkārtējās vides temperatūras virs -20 °C. Tā ir paredzēta lielas noslodzes iekšdedzes kravas automobiļu, celtniecības, kalnrūpniecības un lauksaimniecības tehnikas, laivu, lokomotīvju un stacionāro iekārtu iekšdedzes dzinējiem. Tas ir piemērots retro transportlīdzekļiem. To var izmantot kā hidraulisko eļļu hidrauliskajās sistēmās, tostarp apvienojumā ar mehāniskajām pārnesumkārbām vai griezes momenta pārveidotājiem, ja ražotājs šajās apakšsistēmās pieprasa izmantot noteiktas viskozitātes motoreļļu.

Vispārīgs apraksts
  • saistvielu trūkuma dēļ tā ir mazāk uzņēmīga pret bojāšanos un novecošanu nekā vissezonas eļļu analogi, un tai ir pagarināts paredzamais kalpošanas laiks, kas kopā ar tās zemo iztvaikošanas spēju, kas samazina eļļas patēriņu sadegšanas procesā, ļauj to izmantot dzinējos ar pagarinātu eļļas maiņas intervālu.
  • visaugstākās kvalitātes minerālvielu bāze un rūpīgi atlasītas piedevas nodrošina labas pretberzes un pret nodilumu aizsargājošas īpašības, kas ievērojami pagarina paredzamo iekārtas kalpošanas laiku salīdzinājumā ar eļļas analogiem visos, pat visekstrēmākajos ekspluatācijas režīmos.
  • atšķirībā no analogām eļļām tai ir uzlabota termooksidatīvā stabilitāte, ko nodrošina dabīgie antioksidanti, kas kombinācijā ar labām tīrīšanas un dispersijas īpašībām, kas samazina oglekļa un lakas nogulšņu veidošanos, novērš visu veidu nogulšņu veidošanos un uztur dzinēja detaļas tīras visā laikā starp nomaiņām.
  • ir labas īpašības pie zemām temperatūrām
  • efektīvi aizsargā dzinēja detaļas pret visu veidu koroziju
  • var izmantot, ja tiek izmantota degviela ar augstu sēra saturu.

Skatīt Četrtaktu dzinējiem

Skatīt vairāk →

Citi nopirka arī