check Bezmaksas piegāde no 110,00 €
check Atgriešana līdz 14 dienām
check Apmaksa pēc 30 dienām
check Vairumtirdzniecība - B2B
Preces ID: 2982292

Dzinēja eļļa Mannol UTTO WB 101 10L - MN2701-20

116,90 € ieskaitot PVN

Dzinēja eļļa Mannol UTTO WB 101

Ražotājs:
Ražotāja kods:
MN2701-20
Viskozitāte:
cits
Tips:
4T
Mērķis:
lauksaimniecības mašīnas
Tilpums:
20
Tilpums:
20 l

Daudzfunkcionāla un daudzfunkcionāla minerālā vissezonas traktoru eļļa saimniecībām un traktoriem, lauksaimniecības transportlīdzekļiem ar ļoti augstu veiktspēju. Tās galvenais mērķis: eļļa borta transmisijām ar standarta maiņas intervālu. Atbilst Volvo 97303 prasībām. Piemērota arī mehāniskajām transmisijām ar un bez sinhronizatoriem, pārnesumkārbām (ieskaitot jaudas pārnesi), aizmugurējiem tiltiņiem, hidrauliskajām sistēmām (ieskaitot tās, kas integrētas mehāniskajā transmisijā) un citām iekārtām, kurām nepieciešama universālās traktora transmisijas eļļas (UTTO) klases eļļa. Īpaši piemērota mitras vibrācijas samazināšanai. bremžu sistēmas un jaudas noņemšanas kārbas. Galvenokārt paredzēta lauksaimniecības tehnikai, bet piemērota arī bezceļu tehnikai (celtniecības, karjeru, kalnrūpniecības) un specializētai tehnikai (iekrāvēji, buldozeri, ekskavatori u. c.) no Eiropas, Amerikas un Āzijas ražotājiem, kas darbojas skarbos vides apstākļos, kur tiek prasīts veiktspējas līmenis WB-101 un citas augstāk minētās specifikācijas. To izmanto ostas konteineru iekrāvējos (reach stacker), teleskopiskajos iekrāvēs, autoiekrāvēs un frontālajos iekrāvēs, harvesteros (kokmateriālu iekraušanas iekārtās), ceļu iekārtās (skreperos, veltņos, buldozeros, blīvētājiekārtās), būvniecībā.

Vispārīgs apraksts
  • nedrīkst lietot kā motoreļļu. Nav ieteicams lietot kā pārnesumu eļļu, kas atbilst Caterpillar TO-4 prasībām.
  • īpašs piedevu komplekss nodrošina eļļā iegremdētu berzes disku, kas iegremdēti "slapjās" bremzēs un sajūgos, ilgāku kalpošanas laiku. Novērš sajūga un pārnesumkārbas slīdēšanu un samazina regulēšanas nepieciešamību.
  • Augstas kvalitātes augstas tīrības pakāpes attīrīta minerālu bāze ar pievienotu jaunāko piedevu kompleksu ar ideālu viskozitāti plašā temperatūras diapazonā un augstu viskozitātes indeksu nodrošina detaļu un mehānismu uzticamu darbību jebkuros apstākļos un ievērojamu degvielas ekonomiju.
  • pateicoties unikālajam sastāvam, nodrošina izcilas pret nodiluma un pretaizsalšanas īpašības, kas ievērojami pagarina paredzamo tehnisko iekārtu kalpošanas laiku visos, pat visekstrēmākajos ekspluatācijas režīmos plašā apkārtējās vides temperatūru diapazonā. Augstas pretnodilšanas īpašības pagarina zobratu un gultņu kalpošanas laiku augstās temperatūrās un slodzēs.
  • nodrošina labas zemas temperatūras īpašības, kas nodrošina vieglu hidraulisko komponentu iedarbināšanu, uzticamu eļļošanu jebkurā apkārtējās vides temperatūrā (līdz -45 °C) un jebkuros ekspluatācijas apstākļos.
  • ir izcila oksidācijas stabilitāte un lieliska izturība pret termisko degradāciju augstā temperatūrā, kas pagarina eļļas maiņas intervālus un samazina iekārtu apkopes izmaksas.
  • tai piemīt tīrīšanas īpašības, kas efektīvi aizsargā pret nosēdumiem un abrazīvām nogulsnēm, kas bojā epifonus.
  • pateicoties jaunākās paaudzes korozijas inhibitoriem, efektīvi aizsargā metāla detaļas pret visu veidu koroziju. Aizsargā detaļas pret oksidēšanos un rūsu. Samazina kvēpu un dubļu nogulšņu veidošanos, pat ja darbojas mitros apstākļos. Palielina iekārtu kalpošanas laiku
  • Nodrošina izcilu blīvējuma materiāla saderību, novēršot blīvējuma uzbriešanu, sacietēšanu un saraušanos, samazinot rezerves daļu izmaksas un novēršot noplūdes.
  • samazina troksni
  • nav ieteicams sajaukt ar cita veida hidrauliskajām un motoreļļām.

Skatīt Četrtaktu dzinējiem

Skatīt vairāk →