check Bezmaksas piegāde no 110,00 €
check Atgriešana līdz 14 dienām
check Apmaksa pēc 30 dienām
check Vairumtirdzniecība - B2B
Preces ID: 536213

J & M skaļruņu komplekts ar pastiprinātāju - RPKT-200HR13

1 103,30 € ieskaitot PVN

alert information icon

Produkts pieejams pēc īpaša pasūtījuma. Piegādes laiks var aizkavēties par 21 dienām. Atgriešana nav iespējama.

JMC ROKKER® 200W 2-kanālu pastiprinātājs un skaļruņu sistēma

Ražotājs:
J&M
Ražotāja kods:
RPKT-200HR13
Vispārīgs apraksts
  • ROKKER skaļruņi ar 2 omu pretestību un maksimālo ieejas jaudu 200 vati (130 vati RMS, 91 dB jutība) nodrošina lielisku veiktspēju ceļā.
  • Skaļruņiem ir vieglas ūdensizturīgas austas šķiedras diafragmas ar īpaši stingru metāla grozu un augsta blīvuma neodīma magnēta struktūru, kā arī integrēti PEI augstfrekvences skaļruņi.
  • Lai nodrošinātu drošu un tīru uzstādīšanu, komplektācijā ir iekļauti augstākās kvalitātes skaļruņu režģi, adaptera gredzeni un kronšteini.
  • ROKKER jaunais 200 W 2-kanālu pastiprinātājs ir īpaši izstrādāts lietošanai aizsargaprīkojumā ar Harley HK Radio, Harley RSI Radio un rezerves HD Jensen, Aquatics vai Fosgate radio ar tiešiem RCA-RCA savienojumiem.
  • Šim pilnajam audio komplektam ir pievienotas pēc pasūtījuma izgatavotas plug-n-play vadu instalācijas / tiešie RCA-RCA kabeļu adapteri, savienošanai ar akumulatoru tiek izmantoti augstākās kvalitātes augstas izturības strāvas/zemes kabeļi, kā arī visi nepieciešamie montāžas piederumi un amp; pilnīga uzstādīšanas/darbības instrukcija.
  • Pastiprinātāja izmēri ir 6-1/2" x 4-3/4" x 1-3/4".

Sader ar

Šī prece atbilst 20 motocikliem.