check Bezmaksas piegāde no 110,00 €
check Atgriešana līdz 14 dienām
check Apmaksa pēc 30 dienām
check Vairumtirdzniecība - B2B
Preces ID: 2981793

Mannol 7709 sintētiskā motoreļļa Toyota Lexus 5W-30 1L - MN7709-4

32,41 € ieskaitot PVN

Mannol 7709 sintētiskā motoreļļa Toyota Lexus 5W-30

Ražotājs:
Ražotāja kods:
MN7709-4
Viskozitāte:
5W-30
Tips:
4T
Tips:
Syntetyczny
Mērķis:
vieglo automobiļu
Tilpums:
4

Augstas kvalitātes universāla sintētiskā eļļa, kas īpaši izstrādāta moderniem TOYOTA un LEXUS dīzeļdzinējiem un benzīna dzinējiem ar VVT-i mainīga vārstu laika noteikšanas tehnoloģiju, ar un bez turbokompresora. Paredzēta vieglo automobiļu, SUV, mikroautobusu un vieglo kravas automobiļu, kā arī vieglo kravas automobiļu daudzvārstu benzīna dzinējiem, kur nepieciešams API SN Plus (API SN), C2, A5 / B5 veiktspējas līmenis. Eļļa nav piemērota izmantošanai smagajiem kravas automobiļiem un līdzīgiem transportlīdzekļiem!

Vispārīgs apraksts
  • esteru komponenti garantē izcilas pret nodiluma un berzes īpašības, pateicoties izcilai eļļas plēves stabilitātei, kas apvienojumā ar izcilu sūknējamību ievērojami paildzina dzinēja darbmūžu pat dzinējiem ar start-stop sistēmām.
  • ievērojami ietaupa degvielu, pateicoties pazeminātai viskozitātei augstās temperatūrās (HTHS) un unikālām prettrikšanas īpašībām.
  • nodrošina vieglu aukstās palaišanas procesu, pateicoties izcilai sūknējamībai, kas ievērojami samazina dzinēja nodilumu palaišanas laikā.
  • pilnībā sintētiska bāze nodrošina zemu nepastāvību un zemu izlietotās eļļas patēriņu
  • lieliskas mazgāšanas un disperģējošās īpašības un izcila termiskā un oksidācijas stabilitāte efektīvi novērš visu veidu nogulsnes un uztur dzinēja detaļas īpaši tīras visā eļļas maiņas intervālā.
  • efektīvi novērš novecošanos, pateicoties augstai termooksidācijas stabilitātei, pagarinot eļļas maiņas intervālu.
  • unikāls eļļas sastāvs samazina LSPI (Low-Speed Pre-Ignition) tiešās iesmidzināšanas un turbokompresoru dzinējos.
  • saderīga ar visām izplūdes gāzu pēcapstrādes sistēmām, tostarp DPF, TWC, EGR un SCR, pateicoties Mid SAPS tehnoloģijai.

Skatīt Sintētiskās

Skatīt vairāk →