check Bezmaksas piegāde no 110,00 €
check Atgriešana līdz 14 dienām
check Apmaksa pēc 30 dienām
check Vairumtirdzniecība - B2B
Preces ID: 2982163

Mannol 8101 FWD GETRIEBEOEL 75W-80 208L pārnesumu eļļa - MN8101-60

413,69 € ieskaitot PVN

Mannol 8101 FWD GETRIEBEOEL 75W-80 pārnesumu eļļa

Ražotājs:
Ražotāja kods:
MN8101-60
Tilpums:
60
Viskozitāte:
75W-80

Enerģiju taupoša vissezonas pussintētiskā jaunākās paaudzes transmisijas eļļa manuālajām transmisijām. To ieteicams izmantot visu veidu sinhronizētām manuālajām transmisijām (tostarp transmisijām ar iebūvētu diferenciāli priekšpiedziņas transportlīdzekļos) un lielas noslodzes nesinhronizētām manuālajām transmisijām, pārnesumkārbām un galvenajām transmisijām, kurās ieteicams izmantot standarta GL -4 un/vai MT-1.

Vispārīgs apraksts
  • unikāla augstākās kvalitātes daļēji sintētiska bāze ar ideālu viskozitāti plašā temperatūras diapazonā apvienojumā ar jaunākās paaudzes piedevu paketi nodrošina izcilas pretberzes īpašības, kas nodrošina ievērojamu degvielas ekonomiju un vienmērīgu pārnesumu pārslēgšanu.
  • pateicoties unikālajam sastāvam, nodrošina izcilas pret nodiluma un pretaizsalšanas īpašības, kas ievērojami pagarina paredzamo tehniskā aprīkojuma kalpošanas laiku visos, pat visekstrēmākajos ekspluatācijas režīmos plašā apkārtējās vides temperatūru diapazonā. Eļļas plēvei ir uzlabota izturība pret paaugstinātu spiedienu
  • nodrošina izcilas zemas temperatūras īpašības, kas nodrošina vieglu iedarbināšanu, uzticamu eļļošanu, kā arī vieglu un precīzu pārnesumu pārslēgšanu pie zemākajām (līdz -45 °C) un augstākajām (līdz +45 °C) apkārtējās vides temperatūrām.
  • ir uzlabota termiskā un oksidācijas stabilitāte un izturība pret termisko degradāciju, kas ļauj pagarināt eļļas iztukšošanas intervālus un samazināt iekārtu apkopes izmaksas.
  • aizsargā metāla detaļas pret koroziju
  • ir saderīgs ar blīvēšanas materiāliem, novērš to uzbriešanu, sacietēšanu un saraušanos, samazina to nolietojumu, tādējādi samazinot rezerves daļu izmaksas.