check Bezmaksas piegāde no 110,00 €
check Atgriešana līdz 14 dienām
check Apmaksa pēc 30 dienām
check Vairumtirdzniecība - B2B
Preces ID: 2982174

Mannol 8102 MAXPOWER 4x4 pārnesumu eļļa 75W-140 208L - MN8102-20

184,65 € ieskaitot PVN

Mannol 8102 MAXPOWER 4x4 pārnesumu eļļa 75W-140

Ražotājs:
Ražotāja kods:
MN8102-20
Tilpums:
20
Viskozitāte:
75W-140

Visu gadu izmantojama pēdējās paaudzes pārnesumu eļļa (satur PAO), kas īpaši izstrādāta visu veidu diferenciāļu eļļošanai, tostarp diferenciāļiem ar pārmērīgu berzi, ja nepieciešama "ierobežotas slīdēšanas eļļa API GL5". Tā ir izstrādāta hipoīdiem, konusveida un spirālveida zobratiem.
To ieteicams izmantot sporta automobiļu un pilnpiedziņas transportlīdzekļu transmisijās, kā arī komerctransportlīdzekļu (kravas automobiļu, autobusu u. c.), apvidus transportlīdzekļu (celtniecības, kalnrūpniecības, lauksaimniecības) un Eiropas, Amerikas un Āzijas ražotāju speciālo transportlīdzekļu transmisijās, ja nepieciešamais ekspluatācijas īpašību līmenis ir GL-5 LS.

Vispārīgs apraksts
  • unikāla, augstas viskozitātes, augstākās kvalitātes PAO bāze, kas saglabā savas galvenās īpašības plašā temperatūru diapazonā, apvienojumā ar jaunākās paaudzes piedevu paketi nodrošina izcilas pretvilces īpašības, kas ļauj ievērojami ietaupīt degvielu.
  • unikāls sastāvs, nodrošina izcilas pret nodiluma un pretaizsalšanas īpašības, kas ievērojami pagarina tehnisko iekārtu paredzamo kalpošanas laiku visos, pat visekstrēmākajos ekspluatācijas režīmos plašā apkārtējās vides temperatūru diapazonā. spiediens.
  • nodrošina izcilas zemas temperatūras īpašības, kas nodrošina vieglu iedarbināšanu un uzticamu pārnesumu daļu eļļošanu y apkārtējās vides temperatūrā (līdz -45 °C) un visos ekspluatācijas apstākļos.
  • ir uzlabota termiskā un oksidācijas stabilitāte un izcila izturība pret termisko degradāciju augstās temperatūrās, kas ļauj pagarināt eļļas maiņas intervālus un samazināt iekārtu apkopes izmaksas
  • aizsargā metāla detaļas no korozijas gan ekspluatācijā, gan ārpus tās
  • nodrošina lielisku saderību ar blīvēšanas materiāliem, novēršot to uzbriešanu, sacietēšanu un saraušanos, tādējādi samazinot rezerves daļu izmaksas un novēršot noplūdes.
  • samazina troksni