check Bezmaksas piegāde no 110,00 €
check Atgriešana līdz 14 dienām
check Apmaksa pēc 30 dienām
check Vairumtirdzniecība - B2B
Preces ID: 2982168

Mannol 8103 EXTRA GETRIEBEOEL 75W-90 10L pārnesumu eļļa - MN8103-DR

1 553,08 € ieskaitot PVN

Mannol 8103 EXTRA GETRIEBEOEL 75W-90 pārnesumu eļļa

Ražotājs:
Ražotāja kods:
MN8103-DR
Tilpums:
208
Viskozitāte:
75W-90

Daudzfunkcionāla, enerģiju taupoša, universāla, pēdējās paaudzes sintētiskā pārnesumu eļļa visu veidu manuālajām transmisijām. To ieteicams izmantot visu veidu sinhronizētām manuālajām transmisijām (arī lielas noslodzes), diferenciāļiem (arī LS ar pārmērīgu berzi), stūres pārnesumkārbām un citām transmisijas daļām, kurās rodas pārmērīgs spiediens un trieciena slodze un kurās ir ieteicami GL-4 un/vai GL-5 standarti.
Ieteicams lietot Eiropas, Amerikas un Āzijas ražotāju vieglo automobiļu mehāniskajās transmisijās un lielas noslodzes mehāniskajās transmisijās autotransporta līdzekļiem (bagāžas traktoriem, autobusiem u.c.), apvidus transportlīdzekļiem (celtniecības, kalnrūpniecības, lauksaimniecības) un specializētai tehnikai, ja tiek rekomendēti GL-4 un/vai GL-5 standarti.

Vispārīgs apraksts
  • unikāla augstākās kvalitātes sintētiskā bāze ar ideālu viskozitāti plašā temperatūru diapazonā apvienojumā ar jaunākās paaudzes piedevu paketi nodrošina izcilas antifrikcijas īpašības, kas nodrošina ievērojamu degvielas ekonomiju un vienmērīgu pārnesumu pārslēgšanu.
  • pateicoties unikālajam sastāvam, nodrošina izcilas pret nodiluma un pretizturības īpašības, kas ievērojami pagarina paredzamo tehniskā aprīkojuma kalpošanas laiku visos, pat visekstrēmākajos ekspluatācijas režīmos plašā apkārtējās vides temperatūru diapazonā. Eļļas plēvei ir uzlabota izturība pret paaugstinātu spiedienu. Novērš diferenciāla aizķeršanos un samazina virzuļa nodilumu.
  • ir izcilas zemas temperatūras īpašības, kas nodrošina vieglu iedarbināšanu, uzticamu eļļošanu, kā arī vieglu un precīzu pārnesumu pārslēgšanu jebkurā apkārtējās vides temperatūrā (līdz -40 °C) un visos darba apstākļos.
  • ir uzlabota termiskā un oksidācijas stabilitāte un izturība pret termisko degradāciju, kas ļauj pagarināt eļļas maiņas intervālus un samazināt apkopes izmaksas - līdz 800 000 līdz 97 500 maiņas cikliem.
  • efektīvi aizsargā pret sinhronizatora gredzena lakošana un aizsērēšanu
  • aizsargā metāla detaļas pret koroziju
  • ir saderīgs ar blīvēšanas materiāliem, novēršot to uzbriešanu, sacietēšanu un saraušanos, tādējādi samazinot rezerves daļu izmaksas.