check Bezmaksas piegāde no 110,00 €
check Atgriešana līdz 14 dienām
check Apmaksa pēc 30 dienām
check Vairumtirdzniecība - B2B
Preces ID: 2982187

Mannol 8105 HYPOID LSD 85W-140 10L pārnesumu eļļa - MN8105-20

153,56 € ieskaitot PVN

Mannol 8105 HYPOID LSD 85W-140 pārnesumu eļļa

Ražotājs:
Ražotāja kods:
MN8105-20
Tilpums:
20
Viskozitāte:
*

Universāla, universāla, visu sezonu, augstas viskozitātes minerālu bāzes pārnesumu eļļa manuālajām transmisijām. Tā ir izstrādāta drošai un uzticamai pašbloķējošo diferenciāļu (pārmērīgas berzes/ierobežota slīdēšanas diferenciāļi - LS), galveno pārnesumu ar hipoīdiem zobratiem un citu manuālo transmisiju daļu ar konusveida, sliekveida un cilindrisko pārnesumu pāriem drošai un uzticamai darbībai, kas iztur ekstremālas slodzes (tostarp triecienus). un augstām darba temperatūrām.
Ieteicams lietot Eiropas, Amerikas un Āzijas ražotāju vieglo automobiļu mehāniskajās transmisijās un lielas noslodzes mehāniskajās transmisijās autotransporta līdzekļiem (bagāžas traktoriem, autobusiem u. c.), apvidus transportlīdzekļiem (celtniecības, kalnrūpniecības, lauksaimniecības) un specializētai tehnikai, ja GL-5 LS veiktspējas līmenis.

Vispārīgs apraksts
  • unikāla augstākās kvalitātes augstas viskozitātes bāze, kas saglabā nepieciešamo viskozitāti visaugstākajā darba temperatūrā un spiedienā, apvienojumā ar jaunākās paaudzes piedevu paketi paaugstinātā koncentrācijā nodrošina izcilas pretvilces īpašības, tādējādi nodrošinot ievērojamu degvielas ekonomiju.
  • pateicoties tās sastāvam un paaugstinātam EP piedevu saturam, nodrošina izcilas pret nodiluma un pretaizķeršanās īpašības, kas ievērojami pagarina tehnisko iekārtu paredzamo kalpošanas laiku visos, pat visekstrēmākajos ekspluatācijas režīmos plašā apkārtējās vides temperatūru diapazonā. Ļoti augsta eļļas plēves izturība pret ekstrēmu spiedienu un temperatūru. Novērš diferenciālu aizķeršanos un samazina virzuļa nodilumu.
  • nodrošina nepieciešamās zemas temperatūras īpašības, kas nodrošina vieglu iedarbināšanu un uzticamu eļļošanu apkārtējās vides temperatūrā līdz pat -20 °C visos darba apstākļos.
  • ir paaugstināta termiskā un oksidācijas stabilitāte, izturība pret termisko degradāciju un novecošanos, mehānismi saglabājas īpaši tīri, pagarinot eļļas iztukšošanas intervālus un samazinot iekārtu apkopes izmaksas.
  • samazina troksni
  • neizraisa krāsaino metālu koroziju
  • ir saderīgs ar blīvēšanas materiāliem, novēršot to uzbriešanu, sacietēšanu un saraušanos, tādējādi samazinot rezerves daļu izmaksas.

Skatīt Minerālās

Skatīt vairāk →