check Bezmaksas piegāde no 110,00 €
check Atgriešana līdz 14 dienām
check Apmaksa pēc 30 dienām
check Vairumtirdzniecība - B2B
Preces ID: 2982152

Mannol 8115 MTF-3 1L pārnesumu eļļa - MN8115-20

202,42 € ieskaitot PVN

tilpums:

Mannol 8115 MTF-3 pārnesumu eļļa

Ražotājs:
Ražotāja kods:
MN8115-20
Tilpums:
20
Viskozitāte:
cits

Daudzfunkcionāla, enerģiju taupoša, vissezonas transmisijas eļļa, jaunākās paaudzes, pilnībā sintētiska, īpaši izstrādāta izmantošanai TOYOTA un FORD automobiļu robotizētajās un manuālajās transmisijās (piezīme: nav paredzēta visām manuālajām transmisijām). Piemērojama pārnesumkārbām un diferenciāļiem. Izstrādāta, pamatojoties uz TOYOTA grupas prasībām.
Ieteicams lietošanai TOYOTA, BMW, Volkswagen, VOLVO, VOLVO, FORD u.c. vieglo automobiļu manuālajās transmisijās saskaņā ar iepriekš minēto automobiļu ražotāju prasībām.
Ievērojiet ražotāja norādījumus, kas sniegti automašīnas īpašnieka rokasgrāmatā.

Vispārīgs apraksts
  • unikāla augstākās kvalitātes sintētiskā bāze ar ideālu viskozitāti plašā temperatūru diapazonā apvienojumā ar jaunākās paaudzes piedevu paketi nodrošina nepārspējamas antifrikcijas īpašības, kas nodrošina ievērojamu degvielas ietaupījumu un ļoti vienmērīgu pārnesumu pārslēgšanu.
  • pateicoties unikālajam sastāvam, nodrošina izcilas pret nodiluma un ekstrēma spiediena īpašības, kas ievērojami paildzina iekārtas kalpošanas laiku visos, pat visekstrēmākajos ekspluatācijas režīmos plašā apkārtējās vides temperatūru diapazonā. Uzlabota eļļas plēves izturība pret augstiem spiedieniem un paaugstināta pretestība pret slīdēšanu.
  • nodrošina izcilas zemas temperatūras īpašības, kas nodrošina vieglu iedarbināšanu, uzticamu eļļošanu, kā arī vienmērīgu, vieglu un precīzu pārnesumu pārslēgšanu visās apkārtējās vides temperatūrās (līdz -45 °C) un visos darba apstākļos.
  • efektīvi aizsargā pret lakas veidošanos un sinhronizācijas gredzena aizsērēšanu
  • efektīvi novērš gaisa veidošanos, putu veidošanos un tam ir izcilas dzesēšanas īpašības. Mazi iztvaikošanas zudumi
  • ir uzlabota termiskā, termooksidatīvā un ķīmiskā stabilitāte un izturība pret termisko degradāciju augstā temperatūrā visā tā kalpošanas laikā. Tas samazina nosēdumu, lakas, kvēpu un citu oglekļa nogulšņu veidošanos, ievērojami pagarina eļļas maiņas intervālus un nodrošina transmisijas daļu izturību, kas samazina apkopes izmaksas.
  • pateicoties speciālu inhibitoru piedevai, efektīvi aizsargā metāla detaļas no melno un krāsaino metālu sakausējumiem no korozijas gan ekspluatācijas laikā, gan stāvēšanas režīmā.
  • nodrošina lielisku saderību ar blīvēšanas materiāliem, novēršot uzbriešanu, sacietēšanu un saraušanos, samazinot rezerves daļu izmaksas un novēršot noplūdes.
  • samazina troksni