check Bezmaksas piegāde no 110,00 €
check Atgriešana līdz 14 dienām
check Apmaksa pēc 30 dienām
check Vairumtirdzniecība - B2B
Preces ID: 2982106

Mannol 8205 Dexron II automātisko pārnesumu eļļa 10L - MN8205-1

6,75 € ieskaitot PVN

Mannol 8205 Dexron II automātisko pārnesumu eļļa

Ražotājs:
Ražotāja kods:
MN8205-1
Tilpums:
1
Viskozitāte:
cits

Universāla, visu sezonu transmisijas eļļa (ATF) uz minerālu bāzes automātiskajām transmisijām, hidrauliskajām stūres pastiprinātāja sistēmām, kabīnes noliekšanas mehānismiem, automobiļu hidrauliskajiem sajūgiem un citām hidrauliskajām iekārtām, tostarp tām, kas darbojas smagos apstākļos kravas automobiļos un apvidus transportlīdzekļos. Tā nodrošina automātisko pārnesumkārbu netraucētu darbību, garantē minimālu nodilumu, ilgu transmisijas kalpošanas laiku un degvielas ekonomiju. Izstrādāts, pamatojoties uz GM grupas prasībām.
Krāsa: sarkana.
Ievērojiet ražotāja norādījumus ekspluatācijas rokasgrāmatā!

Vispārīgs apraksts
  • augstas kvalitātes zemas viskozitātes bāzes maisījums apvienojumā ar daudzfunkcionālu piedevu paketi saglabā visas savas īpašības plašā temperatūras diapazonā: tas nodrošina labas eļļošanas īpašības zemās (-45 °C) temperatūrās ziemā un nodrošina eļļas plēves stabilitāti ekstremālās slodzēs un augstās temperatūrās vasarā.
  • augsto tehnoloģiju piedevu kombinācija nodrošina labas berzes īpašības zobratu sajūgos un nepieciešamās berzes īpašības berzes elementiem, tādējādi ievērojami ietaupot degvielu, nodrošinot nepārtrauktu un vienmērīgu pārnesumu pārslēgšanu un pagarinot visu transmisijas sastāvdaļu kalpošanas laiku, novērš berzes radīto berzi.
  • ir uzlabota termiskā un oksidācijas stabilitāte un izturība pret termisko noārdīšanos augstā temperatūrā, kas samazina nogulšņu veidošanos, pagarina eļļas maiņas intervālus un samazina iekārtu apkopes izmaksas
  • aizsargā metāla detaļas gan no melno, gan krāsaino metālu sakausējumiem no korozijas gan ekspluatācijas laikā, gan bez tās
  • efektīvi novērš gaisa uzkrāšanos un putēšanu
  • nodrošina saderību ar blīvēšanas materiāliem, novērš to uzbriešanu, sacietēšanu un saraušanos, tādējādi samazinot rezerves daļu izmaksas un novēršot noplūdes.
  • samazina troksni. Ieteicams vieglo automašīnu un mikroautobusu automātiskajām transmisijām, kurām nepieciešama ATF tipa Dexron-IID kvalitātes eļļa, sajaukta ar līdzīgas kvalitātes zīmolu eļļām.

Skatīt Minerālās

Skatīt vairāk →