check Bezmaksas piegāde no 110,00 €
check Atgriešana līdz 14 dienām
check Apmaksa pēc 30 dienām
check Vairumtirdzniecība - B2B
Preces ID: 2982126

Mannol 8211 ATF pārnesumu eļļa AG52 Automatic Special 10L - MN8211-10

70,50 € ieskaitot PVN

Mannol 8211 ATF AG52 Automātiskā speciālā pārnesumu eļļa

Ražotājs:
Ražotāja kods:
MN8211-10
Tilpums:
10
Viskozitāte:
cits

Īpašs visu sezonu sintētiskais transmisijas šķidrums (ATF) mūsdienu ZF grupas 4-5 ātrumu automātiskajām transmisijām. Nav piemērots 6 pakāpju automātiskajām transmisijām. Nodrošina automātiskās pārnesumkārbas darbību bez problēmām, garantē minimālu nodilumu, ilgu pārnesumkārbas kalpošanas laiku un degvielas ekonomiju pat pie maksimālām slodzēm. Izstrādāts, ņemot vērā VW grupas G 052 162 īpašās prasības.
Ieteicams lietošanai visās modernajās Volkswagen, Audi, Seat, Skoda automobiļu automātiskajās pārnesumkārbās (manuālais režīms, sekvenciālais režīms, elektroniskā vadība - arī ar hidrokinētisko sajūga bloķēšanu), ja ir nepieciešama atbilstība VW TL 521 62 prasībām.
Dzeltena krāsa.

Vispārīgs apraksts
  • augstas kvalitātes sintētiskā zemas viskozitātes bāze ar augstu viskozitātes indeksu apvienojumā ar daudzfunkcionālu piedevu paketi saglabā visas savas īpašības plašā temperatūras diapazonā: tā nodrošina labas eļļošanas īpašības zemās (-45 °C) temperatūrās ziemā un nodrošina stabilu eļļas plēvīti pie maksimālas slodzes un augstās temperatūrās vasarā.
  • augsto tehnoloģiju piedevu kombinācija nodrošina labas pretberzes īpašības pārnesumu sajūgos un izcilas berzes īpašības berzes komponentos, tādējādi panākot ievērojamu degvielas ekonomiju, nepārtrauktu un vienmērīgu pārnesumu pārslēgšanu un pagarinātu visu transmisijas sastāvdaļu kalpošanas laiku. Nodrošina saskaņotu un vienmērīgu sajūga darbību. Novērš berzi
  • Ir augsta termooksidatīvā un ķīmiskā stabilitāte un izturība pret termisko degradāciju augstā temperatūrā visā kalpošanas laikā. Samazina lakošana, nogulšņu, kvēpu, sodrēju un citu nogulšņu veidošanos, pagarina eļļas maiņas intervālus un nodrošina transmisijas komponentu ilgmūžību, tādējādi samazinot iekārtu apkopes izmaksas.
  • aizsargā metāla detaļas pret melno un krāsaino metālu sakausējumu koroziju gan ekspluatācijas laikā, gan ārpus tā, pateicoties speciālu inhibitoru piedevai.
  • ir izturīgs pret aerāciju un putu veidošanos, kā arī kavitāciju, un tam piemīt izcilas dzesēšanas īpašības.
  • nodrošina saderību ar visiem blīvju materiāliem, novērš uzbriešanu, sacietēšanu un saraušanos, kas samazina rezerves daļu izmaksas un novērš noplūdes.
  • samazina troksni