check Bezmaksas piegāde no 110,00 €
check Atgriešana līdz 14 dienām
check Apmaksa pēc 30 dienām
check Vairumtirdzniecība - B2B
Preces ID: 2982131

Mannol 8212 ATF pārnesumu eļļa AG55 10L - MN8212-1ME

13,49 € ieskaitot PVN

Mannol 8212 ATF pārnesumu eļļa AG55

Ražotājs:
Ražotāja kods:
MN8212-1ME
Tilpums:
1
Viskozitāte:
cits

Īpašs visu sezonu sintētiskais transmisijas šķidrums (ATF) ZF grupas jaunās paaudzes sešpakāpju automātiskajām transmisijām. Nodrošina automātiskās pārnesumkārbas darbību bez traucējumiem, garantē minimālu nodilumu, ilgu pārnesumkārbas kalpošanas laiku un degvielas ekonomiju pat ekstremālās slodzēs. Tas ir izstrādāts, ņemot vērā VW grupas G 055 005 īpašās prasības.
Ieteicams ZF Group jaunās paaudzes Volkswagen, Audi, Seat, Skoda vieglo automobiļu un mikroautobusu ZF Group 6 pakāpju pārnesumkārbām, ja ir nepieciešama atbilstība VW G 055 005 prasībām un iepriekš minētajām Eiropas ražotāju specifikācijām.
Krāsa: dzeltenbrūna.
Ievērot ražotāja norādījumus ekspluatācijas rokasgrāmatā!

Vispārīgs apraksts
  • augstākās kvalitātes zemas viskozitātes sintētiskā bāze ar nemainīgi augstu viskozitātes indeksu apvienojumā ar daudzfunkcionālu piedevu paketi saglabā visas savas īpašības plašā temperatūras diapazonā: tā nodrošina labas eļļošanas īpašības zemās (-45 °C) temperatūrās ziemā un nodrošina stabilu eļļas plēvīti ekstremālās slodzēs un augstās temperatūrās vasarā.
  • augsto tehnoloģiju piedevu kombinācija nodrošina labas pretberzes īpašības pārnesumu sajūgos un izcilas berzes īpašības berzes elementos, kas nodrošina ievērojamu degvielas ekonomiju, nepārtrauktu un vienmērīgu pārnesumu pārslēgšanu un visu transmisijas sastāvdaļu ilgāku kalpošanas laiku. Nodrošina saskaņotu un vienmērīgu sajūga darbību. Novērš berzi
  • Ir uzlabota termiskā, oksidācijas un ķīmiskā stabilitāte un izturība pret termisko degradāciju augstā temperatūrā visā kalpošanas laikā. Samazina lakošana, nosēdumu, kvēpu, sodrēju un citu nogulšņu veidošanos, pagarinot laiku starp eļļas nomaiņām un nodrošinot transmisijas komponentu ilgmūžību, tādējādi samazinot iekārtu apkopes izmaksas.
  • pateicoties speciālu inhibitoru piedevai, efektīvi aizsargā metāla detaļas pret melno un krāsaino metālu sakausējumu koroziju gan ekspluatācijas laikā, gan ārpus tās.
  • efektīvi novērš gaisa uzkrāšanos, putu veidošanos un kavitāciju, tai ir izcilas dzesēšanas īpašības; tai ir mazi iztvaikošanas zudumi.
  • nodrošina savietojamību ar visiem blīvju materiāliem, novērš uzbriešanu, sacietēšanu un saraušanos, kas samazina rezerves daļu izmaksas un novērš noplūdi
  • samazina troksni