check Bezmaksas piegāde no 110,00 €
check Atgriešana līdz 14 dienām
check Apmaksa pēc 30 dienām
check Vairumtirdzniecība - B2B
Preces ID: 2982081

Mannol 8218 ATF Multivehickle pārnesumu eļļa JWS 3309 10L - MN8218-20

140,07 € ieskaitot PVN

Mannol 8218 ATF Multivehickle pārnesumu eļļa JWS 3309

Ražotājs:
Ražotāja kods:
MN8218-20
Tilpums:
20
Viskozitāte:
cits

Daudzfunkcionāls, universāls, augstas viskozitātes sintētiskais transmisijas šķidrums (ATF) automātiskajām transmisijām. Tas ir īpaši izstrādāts visām mūsdienu automātiskajām transmisijām (manuālajam vai sekvenciālajam režīmam, elektroniskajai vadībai u. c.) ar vai bez hidrauliskās pārveidotāja bloķēšanas. Tas ir saderīgs arī ar vecās paaudzes automātiskajām transmisijām, hidrauliskajām stūres pastiprinātāja sistēmām, reversa statiku, hidrostatiskajām transmisijām, hidrauliski mehāniskām sistēmām, kurās ieteicams lietot Dexron (izņemot Dexron VI) vai Mercon prasībām atbilstošus šķidrumus. Tas nodrošina automātisko pārnesumkārbu darbību bez traucējumiem, garantē minimālu nodilumu, ilgu transmisijas kalpošanas laiku un degvielas ekonomiju. Tas ir izstrādāts, pamatojoties uz AISIN WARNER prasībām.
Ieteicams amerikāņu automātiskajām transmisijām: GM, FORD, CHRYSLER u.c., Āzijas: Eiropas: BMW, CITROEN, FIAT, MB, VOLVO, PEUGEOT, RENAULT u.c. un Eiropas: BMW, CITROEN, FIAT, MB, VOLVO, PEUGEOT, RENAULT u.c. Automobiļu transmisijām.
Sarkana krāsa.

Vispārīgs apraksts
  • augstākās kvalitātes zemas viskozitātes sintētiskā bāze ar nemainīgi augstu viskozitātes indeksu apvienojumā ar daudzfunkcionālu piedevu paketi saglabā visas savas īpašības plašā temperatūras diapazonā: tā nodrošina labas eļļošanas īpašības zemās (-45 °C) temperatūrās ziemā un nodrošina stabilu eļļas plēvīti ekstremālās slodzēs un augstās temperatūrās vasarā.
  • augsto tehnoloģiju piedevu kombinācija nodrošina labas pretberzes īpašības pārnesumu sajūgos un nepieciešamās berzes īpašības berzes elementiem, kas nodrošina ievērojamu degvielas ekonomiju, nepārtrauktu un vienmērīgu pārnesumu pārslēgšanu un pagarinātu visu transmisijas sastāvdaļu kalpošanas laiku. Nodrošina saskaņotu un vienmērīgu sajūga darbību. Novērš berzi
  • Uzlabota termooksidatīvā un ķīmiskā stabilitāte un izturība pret termisko degradāciju augstā temperatūrā visā kalpošanas laikā. Samazina lakošana, nogulšņu, kvēpu, sodrēju un citu nogulšņu veidošanos, pagarinot laiku starp eļļas nomaiņām un nodrošinot transmisijas komponentu ilgmūžību, tādējādi samazinot iekārtu apkopes izmaksas.
  • efektīvi aizsargā melno un krāsaino metālu sakausējumu detaļas (īpaši radiatorus) pret koroziju gan ekspluatācijā, gan ārpus tās.
  • efektīvi novērš burbuļošanu un putēšanu
  • nodrošina saderību ar visiem blīvēšanas materiāliem, novēršot uzbriešanu, sacietēšanu un saraušanos, tādējādi samazinot rezerves daļu izmaksas un novēršot noplūdes. Efektīvi aizsargā fluoroelastomēra blīves smagajās iekārtās.
  • samazina troksni