check Bezmaksas piegāde no 110,00 €
check Atgriešana līdz 14 dienām
check Apmaksa pēc 30 dienām
check Vairumtirdzniecība - B2B
Preces ID: 2982337

Mannol HV 68, ISO 68 hidrauliskā eļļa 10L - MN2203-10

53,51 € ieskaitot PVN

Mannol HV 68 hidrauliskā eļļa, ISO 68

Ražotājs:
Ražotāja kods:
MN2203-10
Tilpums:
10l

Dažādu kategoriju minerālnaftas parafīna hidrauliskās eļļas ar augstu viskozitātes indeksu, kas paredzētas hidrauliskajām iekārtām mobilajās vai stacionārajās iekārtās, kuras darbojas augstā un ļoti augstā darba temperatūrā. Tā ir izstrādāta, ņemot vērā prasības rūpnieciskajām hidrauliskajām sistēmām, kas darbojas pie ļoti lielām slodzēm, spiedieniem, temperatūrām un/vai ātrumiem, un jo īpaši pie ļoti svārstīgām temperatūrām.

Vispārīgs apraksts
  • satur piedevas pret nodilumu, pret oksidēšanos, pret koroziju un putu veidošanos, kā arī viskozitātes modifikatoru.
  • tai ir optimāla viskozitāte plašā darba temperatūru diapazonā, kas nodrošina hidraulisko iekārtu maksimālu efektivitāti ilgu laiku.
  • ir izcilas pret nodiluma nodilumu aizsargājošas īpašības, kas samazina ar hidrauliskajiem sūkņiem, hidrauliskajiem sadalītājiem un hidrocilindriem saistīto detaļu nodilumu, tādējādi nodrošinot to ilgu kalpošanas laiku un samazinot rezerves daļu izmaksas.
  • modernās mazgāšanas piedevas nodrošina ideālu hidraulisko komponentu tīrību, vienlaikus aizsargājot precīzijas tvaikus no nodiluma, pagarinot iekārtu kalpošanas laiku un palielinot efektivitāti.
  • izcila termiskā un oksidācijas stabilitāte, izturība pret mehānisku un ķīmisku iedarbību, tostarp oksidāciju, ierobežo visu veidu nogulšņu un korozīvo vielu veidošanos, kas palielina apakšsistēmu (vārstu, hidraulisko sadalītāju u. c.) darbības uzticamību un vienlaikus izceļas ar lielisku filtrēšanas spēju.
  • pateicoties lieliskajām pretkorozijas īpašībām, aizsargā visu izmantoto metālu un sakausējumu virsmas pret skābju, oksidācijas produktu un ūdens korozīvo iedarbību, kas ievērojami samazina apkopes un remonta izmaksas.
  • ir izcilas demulģēšanas īpašības, zema sasalšanas temperatūra, laba plūstamība zemās temperatūrās un ilgs kalpošanas laiks.
  • izturība pret putu veidošanos un aerāciju uzlabo hidraulisko sūkņu darbību;
  • neitrāls pret visiem blīvēšanas materiāliem un krāsām, kas ir saderīgs ar minerāleļļām. Novērš noplūdes, kas samazina iegādes izmaksas