check Bezmaksas piegāde no 110,00 €
check Atgriešana līdz 14 dienām
check Apmaksa pēc 30 dienām
check Vairumtirdzniecība - B2B
Preces ID: 2982467

Mannol LC 2 augstas temperatūras gultņu smērviela 180 kg - 8094

6,49 € ieskaitot PVN

Mannol LC 2 augstas temperatūras gultņu smērviela

Ražotājs:
Ražotāja kods:
8094
Tilpums:
230g

Daudzfunkcionāla, karstumizturīga pret nodiluma nodilumu aizsargājoša smērviela uz augsti attīrītu minerāleļļu bāzes ar biezinātāju uz termostabilo litija komplekso ziepju bāzes, pievienojot sintētiskos esterus un īpašas pret nodiluma nodilumu, antioksidāciju un koroziju aizsargājošas piedevas. Izstrādāta lodīšu un rullīšu gultņu ilgstošai eļļošanai, kas darbojas pie lielām termiskām un mehāniskām slodzēm. Paredzēts izmantošanai rūpnieciskajās iekārtās, kurās nepieciešama NLGI 2 augstas temperatūras augstspiediena smērviela: lietuvēs, vibrācijas iekārtās, kalnrūpniecībā, rullīšu konveijeros u. c. Ievērojiet ražotāja norādījumus iekārtas ekspluatācijas rokasgrāmatā!

Vispārīgs apraksts
  • sintētisko esteru klātbūtne ievērojami palielina smērvielas pretnodilšanas, pretaizķeršanās un berzes īpašības;
  • saglabā savas funkcionālās īpašības no -30 °C līdz +170 °C, kas palielina gultņu kalpošanas laiku;
  • veido noturīgu eļļošanas plēvi, kas ir noturīga pret ūdeni, temperatūras svārstībām un piesārņojumu, kas pagarina nomaiņas intervālus un samazina ekspluatācijas izmaksas;
  • aizsargā gultņus un citas detaļas no korozijas;
  • ir laba termiskā un mehāniskā stabilitāte, efektīvi pretojas oksidācijai;
  • atbilst plašam prasību diapazonam, ļaujot izmantot vienu smērvielu lielākajā daļā berzes centru;
  • saderīgs ar lielāko daļu standarta litija smērvielu;
  • smērvielas konsistence saglabājas nemainīga ilgstošas uzglabāšanas laikā. Derīguma termiņš 5 gadi no izgatavošanas datuma.
  • Slodzes slodzes slīdošo un rullīšu gultņu, rumbas gultņu, dažādu savienojumu, kardāna savienojumu, balstiekārtu mezglu un citu transportlīdzekļu, lauksaimniecības un apvidus tehnikas trieciena slodžu un vibrāciju ietekmētu mezglu eļļošanai. Smagajiem kravas transportlīdzekļiem - vidējas un lielas noslodzes mezgliem (asu gultņi un piedziņas, kardāna vārpstas gultņi, riteņu rumbas, pašizgāzēju virsbūves, vilkšanas sakabes, kardāna vārpstas, stūres šarnīri, sakabes, rokas bremžu cilindri, seglu sakabes).