check Bezmaksas piegāde no 110,00 €
check Atgriešana līdz 14 dienām
check Apmaksa pēc 30 dienām
check Vairumtirdzniecība - B2B
Preces ID: 634175

Mannol Pro Cool dzesēšanas šķidrums motocikliem 5l - 4414-5

17,33 € ieskaitot PVN

Mannol Pro Cool dzesēšanas šķidrums motocikliem

Ražotājs:
Ražotāja kods:
4414-5
Tilpums:
5l
Tips::
Gatavs šķidrums
Tilpums:
5

Hibrīda (HOAT - Hybrid Organic Acid Technology) augsto tehnoloģiju, lietošanai gatavs risinājums divriteņu transportlīdzekļiem (nav nepieciešams atšķaidīt un aizsargā dzesēšanas sistēmu līdz pat -40 °C) ar lieliskām veiktspējas īpašībām, kas paredzēts lietošanai visu gadu jebkurā modernā dzesēšanas sistēmā, kurā ieteicams izmantot uz monoetilēnglikola bāzes ražotu antifrīzu. Nodrošina uzticamu aizsardzību jebkurai divriteņu mehānisko transportlīdzekļu dzesēšanas sistēmai. Krāsa: dzeltena. Īpaši izstrādāts lietošanai motociklos, motorolleros, kvadriciklos, kvadraciklos, ATV (apvidus transportlīdzekļos) un cita veida divriteņu transportlīdzekļos. Kalpošanas laiks: ne mazāk kā 3 gadi atkarībā no transportlīdzekļa ražotāja ieteikumiem. Lai nodrošinātu vislabāko veiktspēju, šķīdumu nedrīkst atšķaidīt! Nepieļaujiet dzinēja pārkaršanu temperatūrā, kas pārsniedz 135 °C (pie +1,5 bāru). Ievērojiet ražotāja ieteikumus, kas sniegti ekspluatācijas instrukcijā! Satur rūgtu piedevu, lai novērstu norīšanu!

Vispārīgs apraksts
  • nodrošina pastiprinātu un stabilu metālu un sakausējumu (misiņa, vara, rafinēta tērauda, čuguna, alumīnija un tā sakausējumu) aizsardzību pret visu veidu koroziju un novērš moderno dzinēju alumīnija virsmu koroziju augstā temperatūrā visā šķīduma darbības laikā.
  • neorganisko piedevu pakete aizsargā virsmu uzreiz, savukārt organiskā daļa sāk darboties tikai tad, kad parādās korozijas avoti, tādējādi panākot maksimālu aizsardzību jau no lietošanas sākuma un pagarinot dzinēja kalpošanas laiku.
  • ir laba termiskā stabilitāte. Aizsargā pret nogulšņu veidošanos
  • ir lieliska siltumvadītspēja un izturība pret putu veidošanos un kavitāciju, kas ir stabila visā šķīduma kalpošanas laikā.
  • neitrāls pret kārtridžiem un šļūtenēm, saderīgs ar visiem dzesēšanas sistēmas gumijas un plastmasas detaļu veidiem
  • ir izcila izturība pret cieto ūdeni un ļoti zems korozijas inhibitoru patēriņš.
  • augstas efektivitātes piedevu pakete nodrošina antifrīza veiktspējas īpašību stabilitāti visā šķidruma kalpošanas laikā.
  • tas ir šķidrums ar paaugstinātu borātu un silikātu saturu. nesatur nitrātus, fosfātus un amīnus (NAP free tehnoloģija)

Citi nopirka arī