check Bezmaksas piegāde no 110,00 €
check Atgriešana līdz 14 dienām
check Apmaksa pēc 30 dienām
check Vairumtirdzniecība - B2B
Preces ID: 2981930

Minerālā motoreļļa Mannol 7402 Diesel 15W-40 10L - MN7402-1

6,75 € ieskaitot PVN

Minerālā motoreļļa Mannol 7402 Diesel 15W-40

Ražotājs:
Ražotāja kods:
MN7402-1
Viskozitāte:
15W-40
Tips:
4T
Mērķis:
vieglo automobiļu
Tilpums:
1
Tilpums:
1 l

Augsti attīrīta ekonomiskās klases minerāleļļa dīzeļdzinējiem ar vai bez turbokompresora ar augstu paātrinājumu. Piemērota dzinējiem ar lielu nobraukumu, kas darbojas dažādos ekspluatācijas apstākļos. Paredzēta plaša autoparka (vieglo automobiļu, vieglo apvidus automobiļu, mikroautobusu un vieglo kravas automobiļu) Krievijas, Eiropas un citu ražotāju dīzeļdzinēju maksimālai aizsardzībai. Eļļa nav piemērota izmantošanai smagajiem kravas automobiļiem un līdzīgiem transportlīdzekļiem!

Vispārīgs apraksts
  • augsts viskozitātes indekss un teicama saderība ar blīvēšanas materiāliem palīdz samazināt noplūdes risku un uzturēt nepieciešamo eļļas spiedienu pat dzinējos ar lielu nobraukumu.
  • zema gaistošība samazina eļļas patēriņu sadegšanas procesā
  • rūpīgi sabalansēta piedevu pakete nodrošina efektīvu dzinēja darbību visos darba režīmos: aukstā iedarbināšanā, paaugstinātas slodzes apstākļos (braukšana bezceļa apstākļos un kalnā, vilkšana, braukšana ar maksimālo slodzi) un augstas apkārtējās temperatūras apstākļos.
  • ilgstoši noturīga eļļas plēve efektīvi aizsargā pret nodilumu, samazina berzi un novērš koroziju
  • nodrošina visu dzinēja sastāvdaļu uzticamu eļļošanu visos ekspluatācijas apstākļos.
  • samazina kvēpu un kvēpu veidošanos
  • dabīgie antioksidanti efektīvi novērš novecošanos un saglabā eļļas īpašības, izmantojot mainīgas degvielas (ar sēra saturu līdz 500 ppm), pateicoties augstam kopējam bāzes skaitlim (TBN).