check Bezmaksas piegāde no 110,00 €
check Atgriešana līdz 14 dienām
check Apmaksa pēc 30 dienām
check Vairumtirdzniecība - B2B
Preces ID: 2982221

Motoreļļa 2T Mannol 7204 2-TAKT PLUS 0,1L - MN7204-20

119,84 € ieskaitot PVN

2T Mannol 7204 2-TAKT PLUS motoreļļa

Ražotājs:
Ražotāja kods:
MN7204-20
Viskozitāte:
cits
Tips:
2T
Mērķis:
cits
Tilpums:
20
Tilpums:
20 l

Daudzfunkcionāla, augstas kvalitātes sintētiska motoreļļa moderniem lielas noslodzes un ātrgaitas gaisa un šķidruma dzesēšanas divtaktu dzinējiem. Piemērota iepriekš sajauktai eļļošanai un automātiskai sajaukšanai dzinēja ieplūdes atverē. Paredzēta lietošanai visu veidu modernajos divtaktu dzinējos: motociklos, mopēdos, motorolleros, motorolleros un citos divriteņu motociklos ar nepieciešamo API TC un JASO FD eļļas līmeni. Ievērojiet dzinēja ražotāja ieteikto degvielas un eļļas maisījuma attiecību. Ja tā nav - ieteicamā attiecība ir 1:50. Ievērojiet ražotāja ieteikumus motora rokasgrāmatā! Tas ir iekrāsots sarkanā krāsā, lai vizuāli pārbaudītu eļļas daudzumu maisījumā.

Vispārīgs apraksts
  • moderna piedevu pakete un sintētiskā bāze nodrošina stabilu dzinēja darbību visos ekspluatācijas apstākļos, tostarp augstās temperatūrās un slodzēs, novērš oglekļa nogulšņu, lakas un kvēpu veidošanos uz sadegšanas kameras sieniņām, virzuļiem, svecēm, vārstiem, izplūdes kolektora un izplūdes caurules novērš virzuļu gredzenu saķeršanos un blīvēšanu, tādējādi paildzinot dzinēja kalpošanas laiku.
  • īpašs eļļas sastāvs nodrošina pilnīgu un bezdūmu sadegšanu un novērš priekšlaicīgu aizdegšanos.
  • īpašas bezpelnu mazgāšanas piedevas nodrošina dzinēja detaļu tīrību.
  • nekavējoties veido ļoti stabilu maisījumu ar visu veidu degvielu pat zemās temperatūrās
  • tai piemīt izcilas korozijas, nodiluma un pretviltošanas īpašības, tā novērš cilindru sieniņu nodilumu un skrāpējumus pat pie ārkārtējām slodzēm
  • piemērots autosportam

Skatīt Sintētiskās

Skatīt vairāk →