check Bezmaksas piegāde no 110,00 €
check Atgriešana līdz 14 dienām
check Apmaksa pēc 30 dienām
check Vairumtirdzniecība - B2B
Preces ID: 433204

Muc-Off tīrīšanas suku komplekts 5 gab. - 206

42,38 € ieskaitot PVN

5 detaļu suku komplekts

Ražotājs:
Ražotāja kods:
206
Vispārīgs apraksts
  • Komplektā ietilpst piecas Muc-Off® birstes ērtā glabāšanas maisiņā.
  • Mīksta tīrīšanas birste ar saķepinātiem sariņiem, kas paredzēta rāmju un komponentu tīrīšanai, vienlaikus rūpējoties par maigu apdari; tai ir izturīgs, triecienizturīgs rokturis, kas neslīdēs ekstremālos apstākļos, liela izmēra galva ātrai lielu laukumu tīrīšanai un gumijotas trieciena zonas maksimālai aizsardzībai.
  • Detaļu birste ir ideāli piemērota smagu netīrumu noņemšanai no zobratu, rumbas un citām šaurām vietām. Jaunajā birstes dizainā ir izturīgs, triecienizturīgs rokturis, kas neslīd ekstremālos apstākļos, izturīgi neilona sari un gumijotas trieciena zonas maksimālai maigas apdares aizsardzībai.
  • Kāju birstei ir trīs birstes galviņas ar izturīgiem neilona sariņiem un iebūvētu dubļu skrāpi; ideāli piemērota ķēdēm un zobratiem.
  • Riteņu un detaļu tīrīšanas birste ir īpaši veidota riteņu disku un spieķu ērtai tīrīšanai; tai ir izturīgs, triecienizturīgs rokturis, kas neslīd ekstremālos apstākļos, izturīgi neilona sari un gumijotas trieciena zonas maksimālai maigas apdares aizsardzībai.
  • Divpusējā birste ir ideāli piemērota, lai piekļūtu grūti noņemamiem netīrumiem uz spieķiem, diskiem un amortizatoriem; tai ir izturīgs, triecienizturīgs rokturis, kas neslīd ekstremālos apstākļos, un izturīgi neilona sari; dubultās birstes galviņas var nomainīt un pielāgot, lai sasniegtu vissmagākās vietas.
  • Saskaņā ar ražotāja sniegto informāciju: Lai saglabātu visu suku veiktspēju, izvairieties no to lietošanas ar verdošu ūdeni un uz karstām detaļām; pirms lietošanas ieteicams izmantot siltu ūdeni un pagaidīt, kamēr visas karstās detaļas atdzisīs.