check Bezmaksas piegāde no 110,00 €
check Atgriešana līdz 14 dienām
check Apmaksa pēc 30 dienām
check Vairumtirdzniecība - B2B
Preces ID: 2994100

Normāls Xzone ādas motociklu apģērbu tīrīšanas līdzeklis 150ml - 5904413623021

9,02 € ieskaitot PVN

Parasts Xzone ādas apģērbu tīrīšanas līdzeklis

Ražotājs:
Ražotāja kods:
5904413623021
Tilpums:
150 ml

Xzone ādas tīrīšanas līdzeklis ir augstas kvalitātes ādas tīrīšanas un kopšanas līdzeklis. Pateicoties tīrīšanas, eļļošanas un mitrināšanas sastāvdaļām, tas galvenokārt noņem ikdienas netīrumus, baro, piešķir spīdumu, padara ādu elastīgu, elastīgu un gludu, un tam ir optimāls pH līmenis.

Stiprā versija ir paredzēta spēcīgiem netīrumiem un klasiskām krāsām. Ikdienas kopšanai un fluorescējošām krāsām ieteicams lietot versiju Normal. Piemērots visiem ādas veidiem.

Ādas jakas un bikses ir gandrīz visklasiskākā motociklista apģērba sastāvdaļa. Tās ne tikai lieliski izskatās, bet arī nodrošina visaugstāko drošības līmeni kritiena gadījumā. Tas ir tāpēc, ka labi koptai ādai ir daudz augstāka nodilumizturība nekā tekstila apģērbiem. Tomēr jāatceras, ka no dabīgās ādas izgatavotie apģērbi ir regulāri jāuztur un jāimpregnē. Tie ļoti viegli pakļauti izžūšanai un oksidācijai, kas izraisa šķiedru drupināšanu un virsmas plaisāšanu. Tad apģērbs zaudē ne tikai savas estētiskās, bet arī aizsargājošās īpašības.

Svarīgākais ir regulāri notīrīt ikdienas netīrumus un neļaut tiem ilgstoši turēties.

Ādas apģērbu nevajadzētu tīrīt pārāk bieži, tāpēc pilnīgi pietiek ar vienu vai divām reizēm sezonā, biežāka iejaukšanās ādas struktūrā var pasliktināt tās īpašības.

Pēc tam, neizmantojot ūdeni, notīriet visu virsmu ar mīkstu drānu un kādu no profesionāliem šim nolūkam paredzētiem tīrīšanas līdzekļiem, piemēram, XZone Leather Cleaner. Ja rūpēsieties par ikdienas netīrumu noņemšanu, šim solim vajadzētu būt pietiekamam. Stiprāku traipu gadījumā izmantojiet mīkstu birstīti, lai notīrītu Xzone ādas apģērbu, taču pievērsiet pastiprinātu uzmanību apģērba ražotāja izmantotās krāsvielas kvalitātei. Ja uz birstes pamanāt minimālas krāsas pēdas, nekavējoties pārtrauciet šo darbību, jo var rasties traipu plankumaina krāsas maiņa uz jakas vai biksēm. Pēc mazgāšanas atlikumus rūpīgi noskalojiet ar siltu ūdeni un atstājiet apģērbu gaisīgā, bezsaulainā vietā, lai tas pilnībā izžūtu.

Pēdējais solis ir impregnētāja uzklāšana, lai ūdens grūtāk iekļūtu šķiedrās. Ādas apģērbi, kas iztīrīti saskaņā ar šiem norādījumiem, ilgstoši saglabās estētisku izskatu, mīkstumu un elastību.

Sposób użycia
  • pirms lietošanas trauku sakratīt
  • pārbaudiet līdzekļa iedarbību uz neliela slēpta laukuma - lietojot uz krāsainas ādas, esiet īpaši uzmanīgi.
  • uzklājiet uz ādas virsmas un berzējiet ar apļveida kustībām, pielāgojot spiedienu - notīriet ar mitru sūkli vai mīkstu birsti.
  • noņemiet brīvos netīrumus ar tīrā ūdenī izmazgātu sūkli vai drānu.