check Bezmaksas piegāde no 110,00 €
check Atgriešana līdz 14 dienām
check Apmaksa pēc 30 dienām
check Vairumtirdzniecība - B2B
Preces ID: 2982190

Pārnesumu eļļa Mannol 8110 Agro Gear 90 LS 10L - MN8110-10

57,94 € ieskaitot PVN

Pārnesumu eļļa Mannol 8110 Agro Gear 90 LS

Ražotājs:
Ražotāja kods:
MN8110-10
Tilpums:
10
Viskozitāte:
cits

Īpaša, ļoti rafinēta, visu sezonu pārnesumu eļļa uz minerālu bāzes manuālajām transmisijām. Tā ir paredzēta modernu pašbloķējošo diferenciāļu (pārmērīgas berzes/ierobežota slīdēšanas diferenciāļi - LS), galveno pārnesumkārbu ar hipoīdiem zobratiem un citu manuālo transmisiju (palēninātāju, pārnesumkārbu) daļu ar konusveida, slieklu un cilindriskiem pārnesumkārbu pāriem drošai un uzticamai darbībai, kas iztur ekstremālas (tostarp triecienu) slodzes un augstas darba temperatūras. Izstrādāts atbilstoši NEW HOLLAND un VOLVO lauksaimniecības tehnikas ražotāju prasībām.
Ieteicams izmantošanai autotransporta līdzekļu (bagāžas traktori, autobusi u. c.), apvidus transportlīdzekļu (celtniecības, kalnrūpniecības, lauksaimniecības) un Eiropas, Amerikas un Āzijas ražotāju specializētās tehnikas mehāniskajās transmisijās ar lielu slodzi, kur nepieciešams GL-5 LS veiktspējas līmenis.

Vispārīgs apraksts
  • unikāla augstākās kvalitātes augstas viskozitātes bāze, kas saglabā nepieciešamo viskozitāti augstā temperatūrā un darba spiedienā, apvienojumā ar īpašu jaunākās paaudzes piedevu paketi paaugstinātā koncentrācijā nodrošina izcilas pretvilces īpašības, kas nodrošina ievērojamu degvielas ekonomiju.
  • pateicoties sastāvam un palielinātam EP piedevu saturam, nodrošina izcilas pret nodiluma un pretaizsalšanas īpašības piespiedu eļļas badā (iedarbināšanas, izkustēšanās), kā arī paaugstinātas slodzes apstākļos pie zemiem apgriezieniem minūtē, kas ievērojami pagarina paredzamo tehniskā aprīkojuma kalpošanas laiku visos, pat ekstrēmākajos ekspluatācijas režīmos plašā apkārtējās vides temperatūru diapazonā. Tai ir ļoti augsta eļļas plēves izturība pret ekstrēmu spiedienu un temperatūru. Nodrošina berzes sajūgu un citu transmisijas sastāvdaļu ilgtermiņa aizsardzību.
  • nodrošina nepieciešamās zemas temperatūras īpašības salīdzinoši vieglai iedarbināšanai un uzticamai eļļošanai apkārtējās vides temperatūrā līdz pat -28 °C visos ekspluatācijas apstākļos.
  • ir uzlabota termiskā un oksidācijas stabilitāte, izturība pret termisko degradāciju un novecošanos, lai saglabātu īpaši tīrus mehānismus, pagarinot eļļas maiņas intervālus un samazinot iekārtu apkopes izmaksas.
  • uzlabo LS diferenciāļa raksturlielumus, padarot tā darbību efektīvāku, nodrošinot augstu veiktspēju, neitralizējot troksni, slīdēšanu un vibrāciju.
  • tai ir labas deemulģējošās īpašības, zems putēšanas līmenis, laba siltuma izkliedēšana, ko rada zobratu un sajūgu berze, novēršot to pārkaršanu.
  • teicama saderība ar metāliem, sakausējumiem un transmisijas konsolidācijas materiāliem.
  • attiecas uz spirālveida zobratiem

Skatīt Minerālās

Skatīt vairāk →