check Bezmaksas piegāde no 110,00 €
check Atgriešana līdz 14 dienām
check Apmaksa pēc 30 dienām
check Vairumtirdzniecība - B2B
Preces ID: 2982049

Pārnesumu eļļa Mannol 8112 TG-2 Hypoid GL-4/5 75W-90 10L - MN8208-4ME

29,28 € ieskaitot PVN

Pārnesumu eļļa Mannol 8112 TG-2 Hypoid GL-4/5 75W-90

Ražotājs:
Ražotāja kods:
MN8208-4ME
Tilpums:
4
Viskozitāte:
75W-90

Speciāls sintētisks transmisijas šķidrums (ATF) TOYOTA/LEXUS automobiļu automātiskajām transmisijām ar jaunās paaudzes TOYOTA un AISIN AW transmisijām. Tas nodrošina automātisko pārnesumkārbu darbību bez problēmām, garantē minimālu nodilumu, ilgu transmisijas kalpošanas laiku un degvielas ekonomiju. Tā ir izstrādāta, pamatojoties uz AISIN WARNER prasībām.
Var aizstāt T, T-II T-III šķidrumus.
Sarkana krāsa.

Vispārīgs apraksts
  • augstākās kvalitātes sintētiskā bāze ar nemainīgi augstu viskozitātes indeksu apvienojumā ar daudzfunkcionālu piedevu paketi saglabā visas savas īpašības plašā temperatūru diapazonā: tā nodrošina labas eļļošanas īpašības zemās (-45 °C) temperatūrās ziemā un nodrošina stabilu eļļas plēvīti ekstremālās slodzēs un augstā temperatūrā vasarā.
  • augsto tehnoloģiju piedevu kombinācija nodrošina labas pretberzes īpašības pārnesumu sajūgos un nepieciešamās berzes īpašības berzes elementiem, kas nodrošina ievērojamu degvielas ekonomiju, nepārtrauktu un vienmērīgu pārnesumu pārslēgšanu un pagarinātu visu transmisijas sastāvdaļu kalpošanas laiku. Nodrošina saskaņotu un vienmērīgu sajūga darbību
  • Ir uzlabota termiskā, oksidācijas un ķīmiskā stabilitāte un izturība pret termisko degradāciju augstā temperatūrā visā kalpošanas laikā. Samazina lakošanas, nosēdumu, kvēpu un citu nogulsnējumu veidošanos, pagarina eļļas maiņas intervālus un nodrošina pārnesumkārbas sastāvdaļu kalpošanas laiku, tādējādi samazinot iekārtu apkopes izmaksas.
  • aizsargā metāla detaļas no melno un krāsaino metālu sakausējumiem no korozijas gan ekspluatācijas laikā, gan ārpus tā.
  • efektīvi novērš gaisa uzkrāšanos un putēšanu
  • nodrošina saderību ar visiem blīvēšanas materiāliem, novērš uzbriešanu, sacietēšanu un saraušanos, tādējādi samazinot rezerves daļu izmaksas un novēršot noplūdes.
  • samazina troksni. Ieteicams Toyota un Aisin AW automātiskajām pārnesumkārbām, ja ir nepieciešama atbilstība TOYOTA TYPE-IV prasībām.