check Bezmaksas piegāde no 110,00 €
check Atgriešana līdz 14 dienām
check Apmaksa pēc 30 dienām
check Vairumtirdzniecība - B2B
Preces ID: 294330

Stūres stieņa galu remonta komplekts Kreisais Moose Racing - 51-1063-L

150,75 € ieskaitot PVN

Stieņa gala remonta komplekts

Ražotājs:
Ražotāja kods:
51-1063-L

Izgatavots atbilstoši Polaris oriģināliekārtu ražotāju specifikācijām. Lai uzlabotu izturību, iekšējo stieņu stieņu iekšējiem mezgliem ir palielināts diametrs. Komplektā ietilpst izturīgi iekšējie un ārējie stieņa stieņu gali, rezerves vāks, skavas un visas nepieciešamās bloķēšanas paplāksnes. Šis izstrādājums ir paredzēts kreisajai pusei, un to ražo ASV uzņēmums Moose Racing.

Vispārīgs apraksts
  • Iekšējo stieņu stieņu iekšējiem mezgliem ir palielināts vārpstas diametrs, lai uzlabotu izturību.
  • Kreisās, iekšējās un ārējās stieņa sakabes galu komplekts - ietver gan stieņa sakabes galu, gan vārpstu, kas savienojas ar stūres stieni, un ārējās stieņa sakabes galu; komplektā ietilpst arī vāks un nepieciešamā furnitūra kreisajai (vadītāja) pusei.
  • Labās puses, iekšējā un ārējā stieņa stieņa gala komplekts - ietver gan stieņa stieņa galu, gan vārpstu, kas savienojas ar stūres stieni, gan ārējo stieņa stieņa galu; komplektā ietilpst arī vāks un nepieciešamā aparatūra labajai (pasažieru) pusei.
  • Komplektā ietilpst lielas izturības iekšējais un ārējais stieņa gals ar rezerves vāciņu, skavas un nepieciešamās bloķēšanas paplāksnes.

Sader ar

Šī prece atbilst 20 motocikliem.