check Bezmaksas piegāde no 110,00 €
check Atgriešana līdz 14 dienām
check Apmaksa pēc 30 dienām
check Vairumtirdzniecība - B2B
Preces ID: 2982342

Mannol GEAR OIL ISO 220 10L hidrauliskā eļļa - MN2801-20

114,09 € ieskaitot PVN

Mannol GEAR OIL ISO 220 hidrauliskā eļļa

Ražotājs:
Ražotāja kods:
MN2801-20
Tilpums:
20l

Rūpnieciskā minerālā pārnesumu eļļa izmantošanai modernu importētu un vietēju iekārtu pārnesumos, kam nepieciešamas augstas kvalitātes eļļas ar uzlabotām pret nodiluma un nesadalīšanās īpašībām.
Ieteicama rūpnieciskiem dobajiem pārnesumkārbām (reduktoriem), kas tiek eļļoti ar cirkulācijas vai izsmidzināšanas (eļļas miglas) palīdzību, īpaši pie lielām slodzēm un augstām temperatūrām, vibrācijām, lieliem ātrumiem un slīdēšanas berzes. To var izmantot dažādu mehānismu un atsevišķu detaļu eļļošanai, kas darbojas lielās slodzēs: visu veidu zobratu (tostarp sliekzobratu un skrūvju zobratu), sakabju un visu veidu gultņu: rullīšu, berzes u. c., ja nepieciešamais ekspluatācijas īpašību līmenis ir DIN 51517 3. daļa CLP un viskozitāte ir ISO VG 220.

Vispārīgs apraksts
  • ir izcilas pret nodilumu un berzi aizsargājošas īpašības, ko nodrošina mūsdienīgs pret nodilumu un berzi aizsargājošu piedevu komplekts. Tas samazina dilšanas, bedrīšu veidošanās, berzes korozijas, berzes korozijas, sēra korozijas iespējamību, vienlaikus samazinot arī enerģijas patēriņu. Samazina ieskriešanās periodu
  • ir lieliskas antioksidējošas, pretputēšanas un deemulģējošas īpašības, kas ļauj pagarināt eļļas maiņas intervālus un pagarināt iekārtas kalpošanas laiku pat iespējama ūdens piesārņojuma gadījumā. Samazina remonta un tehniskās apkopes izmaksas
  • efektīvi mazina visu veidu melno un krāsaino sakausējumu koroziju un ir pilnīgi saderīgs ar visu veidu blīvējumiem un uzlikām.
  • pateicoties labām zemas temperatūras īpašībām, tas saglabā savu darbspēju zemā apkārtējās vides temperatūrā (līdz 28 °C).
  • tā ir universāla, un tas ļauj standartizēt uzņēmuma izmantoto reduktoru eļļu klāstu.
  • uzlabo virsmas stāvokli pat tad, ja tā ir bojāta, tai piemīt mikrogludināšanas efekts.