check Bezmaksas piegāde no 110,00 €
check Atgriešana līdz 14 dienām
check Apmaksa pēc 30 dienām
check Vairumtirdzniecība - B2B
Preces ID: 2982334

Mannol HV 46, ISO 46 bez cinka hidrauliskā eļļa 10L - MN2206-20

110,11 € ieskaitot PVN

Mannol HV 46 hidrauliskā eļļa, ISO 46 bez cinka

Ražotājs:
Ražotāja kods:
MN2206-20
Tilpums:
20l

Daudzfunkcionālas minerāleļļas, kas radītas uz augsti attīrītu sārmu eļļu ar augstu viskozitātes indeksu bāzes ar bezcinka (ar zemu pelnu saturu) piedevu paketi, lai pēc iespējas labāk atbilstu mūsdienu precīzijas hidraulisko sistēmu ar augstu slodzi un siltuma slodzi specifiskajām ekspluatācijas prasībām, tostarp sistēmām, kas aprīkotas ar servomehānismiem un servovārstiem, ko izmanto rūpnieciskās un mobilās iekārtās, kurām ražotājs iesaka izmantot "bezcinka" hidrauliskās eļļas. Tās ir izstrādātas, ņemot vērā prasības rūpnieciskajai hidraulikai, mobilajām un stacionārajām iekārtām, kas darbojas ar lielām un ļoti lielām slodzēm, spiedieniem, darba temperatūrām un/vai ātrumiem, un jo īpaši ļoti svārstīgas temperatūras apstākļos un ar augstu ūdens piesārņojuma iespēju vai piesārņojumu.

Hidrauliskajām eļļām, kas nesatur cinku, ir tādas pašas īpašības kā parastajām eļļām, bet vienlaikus tām ir ilgāks paredzamais kalpošanas laiks un tās pilnībā novērš recekļu un "brīvo nogulšņu" veidošanos, kas bloķē filtrus un traucē servomotoru komponentu darbību mitrā vidē un augstā temperatūrā. Šie "brīvie nogulsnējumi" veidojas, mijiedarbojoties cinku saturošām piedevām un ūdenim.

Vispārīgs apraksts
  • nesatur cinku nesaturošas pret nodilšanu, antioksidāciju, koroziju un putu veidošanos aizsargājošas piedevas un viskozitātes modifikatoru.
  • ir augsta oksidēšanās izturība un visaugstākā hidrolizētiskā stabilitāte
  • ir optimāla viskozitāte plašā darba temperatūru diapazonā, lai nodrošinātu hidraulisko iekārtu maksimālu efektivitāti ilgu laiku.
  • ir ar labām pret nodiluma īpašībām, kas samazina hidraulisko sūkņu, sadalītāju un cilindru, servopiedziņu savienojošo daļu nodilumu, tādējādi nodrošinot to ilgu kalpošanas laiku un samazinot rezerves daļu izmaksas.
  • modernas mazgāšanas un dispersantu piedevas nodrošina perfektu hidrauliskās sistēmas komponentu tīrību, kas papildus aizsargā precīzijas pārus no nodiluma, pagarina iekārtu kalpošanas laiku un palielina to efektivitāti.
  • visaugstākā termiskā un oksidācijas stabilitāte, izturība pret mehānisku un ķīmisku iedarbību - ierobežo visu veidu nogulšņu un agresīvu vielu veidošanos, kas palielina sistēmas elementu (vārstu, hidraulisko sadalītāju u. c.) darbības uzticamību, vienlaikus izceļas ar lielisku filtrējamību
  • pateicoties lieliskajām pretkorozijas īpašībām, aizsargā visu izmantoto metālu un sakausējumu virsmas pret skābju, oksidācijas produktu un ūdens agresīvo iedarbību, kas ievērojami samazina apkopes un remonta izmaksas.
  • ir lieliskas deemulģējošas īpašības, zems sacietēšanas punkts, laba plūstamība zemās temperatūrās.
  • izturība pret putu veidošanos un aerāciju uzlabo hidraulisko sūkņu darbību
  • neitrāls pret visiem blīvēšanas materiāliem un krāsām, saderīgs ar minerāleļļām. novērš noplūdes, tādējādi samazinot iegādes izmaksas
  • ir pagarināts kalpošanas laiks (kalpošanas intervāls virs 5000 stundām).