check Bezmaksas piegāde no 110,00 €
check Atgriešana līdz 14 dienām
check Apmaksa pēc 30 dienām
check Vairumtirdzniecība - B2B
Preces ID: 2981829

Mannol 7908 Energy PREMIUM sintētiskā motoreļļa 5W-30 1L - MN7908-20

145,22 € ieskaitot PVN

Mannol 7908 Energy PREMIUM 5W-30 sintētiskā motoreļļa

Ražotājs:
Ražotāja kods:
MN7908-20
Viskozitāte:
5W-30
Tips:
4T
Mērķis:
vieglo automobiļu
Tilpums:
20
Tilpums:
20 l

Inovatīva, universāla, pilnībā sintētiska, esterus saturoša, augstākās kvalitātes sintētiska motoreļļa mūsdienu dīzeļdzinējiem un gāzes dzinējiem ar turbokompresoru un bez turbokompresora. Izstrādāta atbilstoši Eiropas automobiļu ražotāju prasībām. Paredzēta benzīna un dīzeļdzinējiem plašā Eiropas un citu Eiropas un citu ražotāju vieglo automobiļu, vieglo apvidus automobiļu, mikroautobusu un vieglo kravas automobiļu parkā, ja ir nepieciešams ACEA C3 veiktspējas līmenis. Tā daudzpusības dēļ tas ir īpaši ieteicams taksometru autoparkiem. Eļļa nav piemērota izmantošanai smagajos kravas automobiļos un līdzīgos transportlīdzekļos!

Vispārīgs apraksts
  • augsts degvielas patēriņa lietderības koeficients, pateicoties optimālām pretizteces īpašībām.
  • ļoti efektīva piedevu pakete un sintētiskā bāze nodrošina uzticamu aukstās iedarbināšanas iespēju jebkuros apstākļos, tādējādi ievērojami samazinot dzinēja nodilumu palaišanas laikā
  • pateicoties izcilajām mazgāšanas un dispersijas īpašībām un izcilajai termiskās oksidācijas stabilitātei, efektīvi cīnās ar visu veidu nogulsnēm un uztur dzinēja detaļas tīras visā intervālā starp nomaiņām.
  • esteru komponentu klātbūtne apvienojumā ar optimālām viskozitātes un temperatūras īpašībām garantē visaugstāko eļļas plēves stiprību, nodrošinot izcilas pret nodiluma noņemšanas īpašības, kas apvienojumā ar lielisku sūknējamību ievērojami paildzina dzinēja kalpošanas laiku pat vissmagākajos ekspluatācijas apstākļos.
  • saderīgs ar visām izplūdes gāzu pēcapstrādes sistēmām
  • piemērota dzinējiem, kas darbināmi ar sašķidrinātu dabasgāzi (LNG) un sašķidrinātu naftas gāzi (LPG).
  • izmantošanai dzinējos ar pagarinātu eļļas maiņas intervālu (Long Life) līdz 40 000 km un parastos dzinējos.

Skatīt Četrtaktu dzinējiem

Skatīt vairāk →