check Bezmaksas piegāde no 110,00 €
check Atgriešana līdz 14 dienām
check Apmaksa pēc 30 dienām
check Vairumtirdzniecība - B2B
Preces ID: 2982178

Mannol 8106 HYPOID GETRIEBEOEL 80W-90 10L pārnesumu eļļa - MN8106-20

111,45 € ieskaitot PVN

Mannol 8106 HYPOID GETRIEBEOEL 80W-90 pārnesumu eļļa

Ražotājs:
Ražotāja kods:
MN8106-20
Tilpums:
20
Viskozitāte:
cits

Universāla, visu sezonu pārnesumu eļļa uz minerālu bāzes. Izstrādāta hipoīdiem zobratiem, kas iztur ekstremālas slodzes; smagiem konusveida, cilindriskiem un sliekveida pārnesumiem. Ieteicams lietot diferenciāļos (tostarp LS ar pārmērīgu berzi). Var izmantot visu veidu manuālajās transmisijās, tostarp tādās, kas iztur ļoti lielas slodzes un augstas temperatūras, kā arī citās transmisiju daļās, kur rodas ekstrēms spiediens un trieciena slodzes.
Ieteicams izmantošanai vieglo automobiļu mehāniskajās transmisijās un lielas noslodzes mehāniskajās transmisijās autotransporta līdzekļos (bagāžas vilcēji, autobusi u. c.), apvidus transportlīdzekļos (celtniecības, kalnrūpniecības, lauksaimniecības) un Eiropas, Amerikas un Āzijas ražotāju specializētajās iekārtās, kur nepieciešams MIL L 2105D veiktspējas līmenis.

Vispārīgs apraksts
  • augstākās kvalitātes, unikāls bāzes sastāvs ar optimālu viskozitāti plašā temperatūru diapazonā apvienojumā ar jaunākās paaudzes piedevu paketi lielākās koncentrācijās nodrošina izcilas antifrikcijas īpašības, lai ievērojami samazinātu degvielas patēriņu.
  • pateicoties sabalansētajam sastāvam, tas nodrošina izcilas pret nodiluma un pretaizsalšanas īpašības, kas ievērojami pagarina paredzamo tehniskā aprīkojuma kalpošanas laiku visos, pat visekstrēmākajos ekspluatācijas režīmos plašā apkārtējās vides temperatūru diapazonā. Eļļas plēvei ir paaugstināta izturība pret paaugstinātu spiedienu un temperatūru.
  • novērš diferenciālu aizķeršanos un samazina virzuļa nodilumu. nodrošina uzticamu pašbloķējošo diferenciāļu darbību
  • nodrošina nepieciešamās zemas temperatūras īpašības, lai nodrošinātu pietiekami vieglu iedarbināšanu, uzticamu eļļošanu un, izmantojot manuālās pārnesumkārbas, vieglu un precīzu pārnesumu pārslēgšanu jebkurā apkārtējās vides temperatūrā (līdz -30 °C) un jebkuros ekspluatācijas apstākļos.
  • ir uzlabota termiskā un oksidācijas stabilitāte, izturība pret termisko degradāciju, novecošanās un viskozitātes stabilitāte, kas ļauj pagarināt eļļas iztukšošanas intervālus un samazināt iekārtu apkopes izmaksas.
  • samazina troksni
  • neizraisa krāsaino metālu koroziju
  • ir saderīgs ar blīvēšanas materiāliem, lai novērstu uzbriešanu, sacietēšanu un saraušanos, tādējādi samazinot rezerves daļu izmaksas

Skatīt Minerālās

Skatīt vairāk →