check Bezmaksas piegāde no 110,00 €
check Atgriešana līdz 14 dienām
check Apmaksa pēc 30 dienām
check Vairumtirdzniecība - B2B
Preces ID: 2981833

Mannol 7909 Dīzeļdegvielas TDI sintētiskā motoreļļa 5W-30 10L - MN7909-5

39,83 € ieskaitot PVN

Mannol 7909 Diesel TDI 5W-30 sintētiskā motoreļļa

Ražotājs:
Ražotāja kods:
MN7909-5
Viskozitāte:
5W-30
Tips:
4T
Mērķis:
vieglo automobiļu
Tilpums:
5
Tilpums:
5 l

Inovatīva augstākās kvalitātes pilnībā sintētiska esterus saturoša motoreļļa mūsdienu dīzeļdzinējiem un benzīna dzinējiem ar un bez turbokompresora. Īpaši piemērota turbo dīzeļdzinējiem ar tiešo iesmidzināšanu. Izstrādāta atbilstoši VW prasībām. Paredzēta vieglo automobiļu, vieglo SUV, mikroautobusu un vieglo kravas automobiļu dīzeļdzinējiem un benzīna dzinējiem, ja šajā viskozitātes klasē tiek prasīts API SN/CH-4 un ACEA C2/C3 veiktspējas līmenis. Eļļa nav piemērota izmantošanai smagajos kravas automobiļos un līdzīgos transportlīdzekļos!

Vispārīgs apraksts
  • izcila degvielas ekonomija, pateicoties optimālām pretizteces īpašībām.
  • ļoti efektīva piedevu pakete un zemas viskozitātes sintētiskā bāze nodrošina uzticamu aukstās iedarbināšanas iespēju jebkuros apstākļos, tādējādi ievērojami samazinot dzinēja nodilumu tā iedarbināšanas laikā.
  • pateicoties izcilajām mazgāšanas un dispersijas īpašībām un izcilajai termiskās oksidācijas stabilitātei, efektīvi cīnās ar visu veidu nogulsnēm un uztur dzinēja detaļas tīras visā maiņas intervālā.
  • eļļas esteru komponenti nodrošina izcilas pret nodiluma noņemšanas īpašības, pateicoties eļļas plēves ārkārtējai izturībai, kas kombinācijā ar lielisku sūknējamību ievērojami pagarina dzinēja kalpošanas laiku pat braukšanas "start-stop" režīmos.
  • saderīga ar visām izplūdes gāzu pēcapstrādes sistēmām, DPF, TWC, EGR un SCR, izmantojot Mid SAPS tehnoloģiju.
  • moderns piedevu komplekts kombinācijā ar sintētisko bāzi saglabā dzinēja veiktspējas parametrus visā apkopes intervālā.

Skatīt Četrtaktu dzinējiem

Skatīt vairāk →